Sase noi sortimente de croissante in brutariile Paul

Brutariile Paul si-au extins meniul cu sase sortimente noi de croissante, preparate dupa retete frantuzesti. Campania „Gourmand comme un croissant” aduce in gama Croissant sucrée (dulci) trei retete cremoase si fructate, cu crema de ciocolata, crema de vanilie si zmeura sau crema de ciocolata si alune, iar in gama Croissant salée (sarate) trei combinatii apetisante: somon si praz, branza de capra si rosii deshidratate sau bacon si sote de ciuperci.

„Croissantul, servit alaturi de o ceasca de ceai, cafea sau cappuccino, este simbolul micului dejun frantuzesc si produsul iconic cel mai vandut in brutariile Paul. Alaturi de varianta clasica, in Franta el este deseori reinterpretat, cu ingrediente dulci sau sarate care ii completeaza perfect aluatul fraged. Prin extinderea gamei de croissante, ne-am propus sa oferim si clientilor din Romania un mic dejun frantuzesc mai bogat si mai variat, cu sase retete care vor incanta orice gurmand”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Noile croissante din gamele sucrée si salée sunt disponibile in toate brutariile Paul din Bucuresti si Ploiesti, inclusiv cele de tip chariot.

Autor: Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise