Nico Lontras si Johnny Susala semneaza noul meniu al restaurantului Octopus Contemporary Mediterranean
Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala, doi dintre cei mai apreciati specialisti romani in gastronomie, semneaza noile preparate din meniul Octopus Contemporary Mediterranean Restaurant, in care vedetele sunt produsele oceanice si fructele de mare proaspete.
Noul meniu al Octopus aduce in Bucuresti o abordare premium a bucatariei contemporane mediteraneene, cu influente de fine dining. De la antreuri rafinate ca somptuosul Carpaccio Dome de caracatita la preparate vedeta precum pulpa de rata confiata sau fileul de barbun pe pat de pudra de cartofi mov si innobilat cu spuma de busuioc, cei doi chefi artizani au gandit noul meniu avand la baza conceptul de gastronomie fina.
”Toate preparatele sunt puse in valoare de atentia sporita acordata calitatii ingredientelor. Un preparat popular poate aduce o explozie de arome si gusturi datorita imbinarii celor mai bune ingrediente”, este de parere Chef Nico Lontras, chef cu mai bine de 15 ani de experienta dobandita in bucatariile mai multor restaurante din Europa. Chef Johnny Susala, un autodidact perfectionist care s-a reinventat permanent in cei mai bine de 11 ani de experienta, subliniaza ca niciun ingredient din noul meniu nu este congelat, ”calitatea si plating-ul spectaculos facand diferenta”.
De altfel, Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala se vor ocupa personal de noile preparate care vor putea fi savurate la Octopus Contemporary Mediterranean Restaurant incepand din data de 20 noiembrie, cand va avea loc un eveniment special de lansare a noului meniu.
Deschis in luna mai a acestui an in urma unei investitii de peste 300.000 de euro, Octopus Contemporary Mediterranean Restaurant este afacerea unei familii cu o traditie de peste 20 de ani in domeniul piscicol, prin importul, procesarea si distributia de peste si fructe de mare. Restaurantul este situat pe Strada I.L. Caragiale, 21-23, in aceeasi casa in care a locuit Caragiale in Bucuresti. Imobilul a fost renovat si redecorat sub indrumarea designerului Augustina Morar, unul dintre scopurile principale fiind pastrarea unor elemente originale, precum sobele si scara interioara.
Cmentariile sunt închise