Casa Luker aduce experiențe senzoriale de 100 de ani la Festival du Chocolat

Ciocolata este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi din întreaga lume, fiind și principalul ingredient minune din industria cofetăriei.

Ciocolata de la Casa Luker, provenită din Columbia, se bucură de mai bine de un secol de aprecierea specialiștilor. Este cea mai fină ciocolată din lume și singura din România produsă 100% în zona de origine. Aceste boabe de cacao cu aromă fină și exotică sunt cultivate de către agricultori cu experiență și transformate folosind tehnici riguroase, dezvoltate de peste 100 de ani de către Casa Luker.

Experții ciocolatieri de la Casa Luker sunt atracția principală în cadrul evenimentului Festival du Chocolat din luna octombrie de la Romexpo. Aceștia își pun amprenta experienței prin realizarea unei prezentări de modă cu rochii din cea mai fină ciocolată, în timp ce conceptul rochiilor va fi realizat de către un tânăr designer din România.

Festival du Chocolat este singurul eveniment de profil din România, ce reunește specialiștii din industriile ciocolateriei și cofetăriei, este locul unde se întâlnesc ultimele tehnologii și soluții apărute pe piață în aceste industrii. Categoriile principale ale evenimentului sunt: expoziția ciocolatei și a produselor din ciocolată, zona materiilor prime, ambalajelor, ustensilelor, zona tehnologiei și soluțiilor, competiția cofetarilor.

Cofetarii români, maeștrii ciocolatieri și tinerele talente își pot demonstra abilitățile într-una din cele trei categorii ale concursului: sculptură în ciocolată și praline, piesă de zahăr și torturi moderne, sculptură din pastiaj și înghețată în porții individuale.

Regulamentul și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul agenției WA Prestige, care asigură comunicarea oficială a evenimentului Festival du Chocolat.

Festival du Chocolat este pilonul de referință în industria ciocolateriei, un proiect inovativ dezvoltat în Romania, de către agenția de advertising WA Prestige, care facilitează transferul de cunoștințe între specialiști, manageri, antreprenori din industria dulce.

 

Cmentariile sunt închise