Sheraton Bucuresti vizeaza o crestere de 20% a afacerilor in acest an, sustinuta de investitiile in imbunatatirea serviciilor si redefinirea conceptului de F&B
Ashlie Dias, noul Executive Chef
Sheraton Bucuresti si-a programat investitii de peste 350.000 de euro in prima parte a acestui an, directionate in cofetaria Centro, in crearea unui centru de relaxare ce va fi deschis la inceputul lunii iulie si in extinderea parcarii.
Totodata, compania a demarat proiectul de repozitionare a restaurantului Avalon, refacand intregul meniu si cooptandu-i in echipa pe Ashlie Dias, Executive Chef, si Bogdan Bazaoache, Manager F&B.
„Echipa condusa de Ashlie Dias si Bogdan Bazaoache a refacut meniul Avalon dar si pe cel al cofetariei Centro, al Centro Bar si, nu in ultimul rand, pe cel destinat evenimentelor. Restaurantul Avalon a trecut printr-un amplu proces de repozitionare, atat la nivel de meniu cat si design. Ashlie Dias a adus un concept unic prin abordarea creativa si eclectica a meniului. Influentelor mediteraneene li se adauga rafinamentul bucatariei frantuzesti sau exotismul celei asiatice, pastrand, pentru fiecare preparat un element local. Astfel, in fiecare sezon sunt integrate in meniu ingrediente de baza locale, furnizate de producatori certificati. Meniul eclectic, gustul desavarsit al preparatelor si atmosfera relaxanta pozitioneaza Avalon in categoria ”elegant casual dining”. Un bon mediu ajunge la suma de 150 lei/persoana”, au precizat reprezentantii Sheraton.
Compania estimeaza pentru acest an o crestere de 20% a cifrei de afaceri, ca urmare a rezultatelor inregistrate in prima parte a anului, a investitiilor programate si redefinirii conceptelor de meniu.
In 2016, cifra de afaceri s-a ridicat la aproximativ 10 milioane de euro, formata din servicii de cazare, 55%, F&B, 30% si chirii, 15%. Reprezentantii Sheraton estimeaza ca ponderea F&B va fi in crestere, anul acesta, cu aproximativ 20%, comparativ cu 2016.
Ashlie Dias are peste 18 ani de experienta ca Executive Chef si o vasta expertiza in crearea de retete si conceperea de meniuri. Ashlie s-a perfectionat la Culinary Institute of America, una dintre cele mai prestigioase scoli de profil din lume, de unde a primit distinctia de Executive Chef. Dupa mai bine de 14 ani de activitate pe vase de croaziera, perioada in care a interactionat si a experimentat in plan culinar diverse bucatarii, Ashlie s-a mutat in Romania unde, din 2010 si pana in 2017 a fost Chef la un binecunoscut hotel de 5 stele din Bucuresti.
Bogdan Bazaoanche, noul Manager F&B are peste 15 de ani experienta in Food & Beverages si HoReca. De-a lungul carierei s-a impus prin profesionalism si foarte buna cunoastere a industriei HoReCa de pe segmentul premium, restaurantele conduse de Bogdan castigand anual premii. Bogdan a fost, intre 2010 – 2015 Director restaurante Avalon&Benihana&Room Service, Hotel Howard Johnson.
Sheraton Bucuresti are 270 de camere, un centru modern de conferinte de 1200 metri patrati, si o zona de restaurante recunoscuta pentru calitatea serviciilor. Este parte a lantului hotelier Starwood Hotels & Resorts care a fost preluat in 2016 de catre Marriott International.
Cmentariile sunt închise