Noi preparate vegetariane la Hard Rock Cafe, cu ocazia lunii mondiale a vegetarianismului
Hard Rock Cafe Bucuresti va sarbatori, pentru al treilea an la rand, luna mondiala a vegetarianismului cu un meniu special. Pana pe data de 12 noiembrie, meniul va cuprinde o varietate de preparate fara carne, printre preparatele -“vedeta” numarandu-se quesadilla cu humus copt sau burgerul cu cartofi dulci si fasole neagra.
“Ne dorim sa oferim clientilor preparate delicioase, iar succesul meniului vegetarian de anul trecut ne-a determinat sa venim si anul acesta cu propuneri pentru toate gusturile”, a declarat Anibal Fernandez, vicepresedinte la Hard Rock International.
Meniul are la baza reinterpretari ale unor preparate clasice din bucataria americana si se adreseaza atat celor ce au adoptat un stil de viata vegetarian, cat si celor interesati sa experimenteze combinatii noi si sa descopere arome inedite. In plus, multe din felurile de mancare incluse in acest meniu pot fi adaptate, la cerere, pentru a corespunde si principiilor alimentatiei vegane.
Meniul complet include:
– Tacos din cartofi dulci si fasole neagra – tortilla de porumb umpluta cu boabe condimentate de fasole neagra, cartofi dulci copti, varza, guacamole picant, branza Romano si sos Sriracha cu chilli.
– Rulou cu ratatouille – Ratatouille de legume la gratar, acoperit cu sos de maioneza Sriracha, ulei de masline si salata rucola, intr-o lipie de faina. Servit cu salata.
– Salata de quinoa si varza de bruxelles – mix de rucola proaspata, quinoa, pico de gallo si varza de Bruxelles sote. Se serveste cu branza Feta, merisoare uscate, nuci picante si dressing cu lamaie verde si usturoi.
– Quesadilla cu humus copt – tortilla umpluta cu maioneza Sriracha, humus verde, spanac sotat, rosii uscate la soare, masline Kalamata si sos Sriracha picant.
– Burger cu spanac, cartofi si naut – burger facut in casa din cartofi, spanac, ardei iute, coriandru, naut si condimente, acoperit cu rucola, rosii, castraveti si sos de iaurt condimentat.
Cmentariile sunt închise