Bucate pe Roate isi consolideaza businessul, investind intr-o sectie proprie de patiserie-cofetarie, si vizeaza o crestere de peste 20% a cifrei de afaceri in 2018
Pentru Bucate pe Roate, companie de catering prezenta pe piata de aproximativ opt ani, unul dintre cele mai importante proiecte cu care a incheiat anul 2017 a fost inaugurarea sectiei proprii dedicata exclusiv realizarii produselor de panificatie si patiserie. De asemenea, pe langa noul laborator, compania a initiat anul trecut si alte proiecte, doua dintre acestea fiind deschiderea OPUS TNB – o terasa si trei baruri situate in cadrul Teatrului National Bucuresti, unde se organizeaza evenimente saptamanale, precum si rebranding-ul Pomello.ro, ce a presupus crearea unui site nou si schimbarea preparatelor conform tendintelor in domeniu. In prezent, businessul Bucate pe Roate se apropie de un milion de euro si se asteapta ca noile proiecte sa contribuie anul acesta la o crestere de circa 20-30% a cifrei de afaceri.
“Anul acesta am realizat primul nostru proiect de patiserie. Am deschis aceasta noua sectie pentru a ne concentra asupra painii si a produselor de patiserie si cofetarie. Noua sectie are un spatiu de circa 102 mentri patrati, in care producem atat paine cat si o gama larga de produse de cofetarie si patiserie. De exemplu, de Sarbatori am oferit clientilor nostri o “colectie” de Craciun, cu 11 tipuri de produse, multe dintre ele fiind editie limitata, de la cozonaci, casute de turta dulce, stelute cu fulgi de migdale si vanilie pana la cookies cu fulgi de ciocolata”, spune Adrian Ungureanu, Partener & Director Marketing Bucate pe Roate.
Potrivit reprezentantilor companiei, in noua sectie de productie se vor realiza paine proaspata, diverse sortimente de chifle, biscuiti, briose cu ciocolata sau zmeura, croissante cu diferite umpluturi, placinte, precum si o gama variata de produse de cofetarie – mousse de ciocolata neagra, prajituri cu crema de vanilie, lamaie si cocos, choux cu crema de zmeura, tarte cu cappuccino si mascarpone, pavlova, eclere, torturi etc. De asemenea, gama sortimentala cuprinde si cateva sortimente de quiche: cu pui si caju caramelizat, cu somon fume, branza de capra si baby spinach sau cu praz, bacon si ardei.
“Deserturile au avut intotdeauna un loc aparte in preferintele culinare are clientilor nostri, de aceea suntem intr-o continua perfectionare si periodic integram in lista noastra si deserturi mai sofisticate. Cultura proprie a noastra, foodie, se dezvolta inca din 2009, si ne-a ajutat sa ridicam firma de catering in ceea ce priveste modul in care publicul percepe calitatea si dorinta de a explora arome inedite. In prezent, consumatorii sunt familiarizati cu produse de panificatie de inalta calitate, iar cu aparatura de noua tehnologie pe care o detinem si prin calitatea materiei prime putem raspunde si celor mai exigente cerinte. Tendintele de baza ale inovatiei pentru paine, panificatie si patiserie sunt legate de sanatate, placere si confort. Noi analizam modul in care tendintele culinare influenteaza inovatia produsului in produse de panificatie. Bucatarii nostri considera ca painea si brutaria nu sunt doar o completare a felurilor de mancare, ci sunt un aspect fundamental al ofertelor lor de inovare”, a precizat reprezentantul Bucate pe Roate.
Potrivit lui Adrian Ungureanu, cifra de afaceri aferenta anului 2017 se apropie de un milion de euro, iar pentru 2018 se asteapta o crestere de 20-30%. In ceea ce priveste planurile pentru anul in curs, compania vizeaza inceperea lucrarilor de constructie pentru un nou spatiu de productie, care va fi noul sediu din 2019. In prezent, activitatea se desfasoara intr-un spatiu de productie de 600 mp si are o echipa de 45 de persoane.
“Printre planurile pe anul in curs ne-am mai propus si implementarea unor strategii noi pentru cresterea vanzarilor de pe site-ul pomello.ro si sa extindem evenimentele OPUS si in alte spatii. De asemenea, vrem sa ne marim echipa cu minimum sapte colegi noi si sa ne extindem flota de masini”, a mai precizat reprezentantul Bucate pe Roate.
Compania de catering Bucate pe Roate a fost infiintata in 2009 de catre Adrian Ungureanu si Daniel Nagirdu, iar in 2015 cei doi au decis sa intre si pe o nisa a segmentului de catering, achizitionand Pomello, o afacere de tipul “mancare la oala”. (Foto: Bucate pe Roate)
Cmentariile sunt închise