Hanu’ Berarilor se repozitioneaza prin noul meniu, devenind berarie gastronomica
Hanu’ Berarilor, brand sub care grupul City Grill opereaza doua restaurante in Bucuresti, are un nou meniu prin care se repozitioneaza ca berarie gastronomica. Noul meniu cuprinde preparate gatite simplu, din cele mai bune ingrediente, grupate in trei mari „capitole”, in functie de personajele nou create: Brutaru’, Macelaru’ si Beraru’.
„Macelaru’ este personajul din spatele Capitolului “Macelaresti” din meniu, o colectie de carnuri cu taieturi rare sau clasice, de cea mai buna calitate, gatite simplu pentru perfectiunea gustului. Macelaru’ este un maestru al satarului. El alege cele mai frumoase bucati de carne, mezelurile fine si combinatii delicioase pentru a asigura un meniu care alinta papilele gustative de fiecare data. Printre recomandarile sale din meniul de toamna se numara rata pe varza, coastele de porc, dar si umarul de vitel, delicioasa carne la garnita si o selectie de carnati, toate pregatite dupa retete indelung studiate. Din brutarie, Brutaru’ zamisleste o varietate de sortimente, de la cea traditionala la bagheta frantuzeasca, cu retete ca pe vremuri, coapte zilnic. Beraru’ stie cat de important este sa gasesti berea potrivita pentru a profita din plin de preparatele comandate. De exemplu, stie ca unui preparat din carne de vita i se preteaza o bere inchisa la culoare, in timp ce deserturile cu ciocolata sau cu migdale pot avea un cu totul alt gust asociate cu o blonda spumoasa. Beraru’ e cel care faureste Berea casei, dar si selectia de beri nationale demne de Han”, detaliaza reprezentantii City Grill.
Echipa de eroi de la Hanu’ Berarilor a fost prezentata celor care trec pragul restaurantelor Hanu’ Berarilor cu ajutorul celebrului fotograf Alex Galmeanu. Cele doua restaurante Hanu’ Berarilor sunt situate in conace boieresti, monumente istorice reprezentative pentru arhitectura si istoria Micului Paris – Hanu’ Berarilor Oprea Soare si Hanu’ Berarilor Elena Lupescu.
Cmentariile sunt închise