În trend
- Cum întâmpină 5 to go noul an – interviu fulger cu Radu Savopol
- Piața hotelieră din Craiova devine internațională
- Wolt finalizează achiziția platformei locale de livrare rapidă, Tazz
- Ediția locală Lavazza Barista Challenge a scos în față cei mai buni barista din România
- Therme Group anunță achiziția Therme Erding, cea mai mare destinație de wellbeing
- Bacolux Hotels România sărbătorește 30 de ani de activitate
- Alin Vădean câștigă premiul pentru Sustenabilitate în cadrul finalei S.Pellegrino Young Chef Academy din regiunea Europei de Sud-Est
- Marinela Ardelean lansează primul volum trilingv dedicat promovării vinului românesc
- Ana Consulea dezvăluie secretele din spatele vitrinei Casa del Pan
Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție Horeca Next Level Food Trends.
În ediția din acest an a conferinței dedicate domeniului culinar vor fi abordate subiecte legate de exploatarea oportunităților de business emergente, strategia de dezvoltare și consolidare a afacerii, tendințele culinare, precum și strategiile afacerilor de succes.
Horeca Next Level Food Trends se va desfășura în 28 mai 2019, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.
Speakeri Horeca Next Level – Food Trends
Program Horeca Next Level – Food Trends
9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
10.00 –11.30 Panel I. Reinventarea tradiției
Redescoperirea și interpretarea bucătăriei românești | Generația tinerilor chefi | Clasic sau modern? | Viziune și trenduri în gastronomie | Redefinerea noțiunii de restaurant
- Adi Hădean – Chef Meatic
- Alex Petriceanu – Head Chef & Owner Noua
- Radu Ionescu – Founder & Head Chef Kaiamo
- Alexandru Dumitru – Head Chef Bistro Ateneu
- Petru Sorin Cucu – Head Chef & Owner Mahala
- Radu Dumitrescu – Chef & Owner Voila Bistro / Lovin Wine Bar
11.30 –11.50 Coffee break
11.50 –13.10 Panel II. Dezvoltarea afacerii
Replicarea brandului & dezvoltarea multibrand | Strategie de francizare| Cost control, profitabilitate | Pastrarea standardelor si a calitatii | Finanțare | Zone cu potențial de business
- Dragoș Petrescu – Owner grup City Grill
- Radu Tănase – Managing Partner Calif / Condimental by Calif
- Cristian Preotu – Owner grup Le Manoir
- Paul Voicu – Managing Partner Francize.ro
- Dana Radoveneanu – Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox
- Andrei Trifan – Subway Business Development Agent
13.10 –13.50 Business lunch
13.50 –15.00 Panel III. Scena gastronomică românească
Tendinte in specificul meniului (international, romanesc, asiatic etc) | Generații în gastronomie | Maturizarea gusturilor| Furnizori și sezonalitate | Trenduri in design si amenajare
- Joseph Hadad – Chef Joseph by Joseph Hadad / Caju
- Ashlie Dias – Executive Chef Hotel Sheraton
- Iosif Ștefanescu – Chef Osho
- Ciprian Nicolescu – Chef
- Samuel Le Torriellec – Chef L`Atelier Relais & Chateaux
Acces la Horeca Next Level – Food Trends 2019
ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (28 mai 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (28 mai 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 20 mai 2019.