Gala Horeca Awards ediția 16 și-a desemnat câștigătorii
Gala Horeca Awards este de 16 ani cel mai important barometru al evoluției industriei Horeca din România. Gala este organizată de Horeca Insight – platforma online reprezentativă pentru industria ospitalității, iar ediția cu numărul 16 a fost găzduită de Fratelli Studios, seara de 22 noiembrie reușind și în acest an să adune personalități marcante ale industriei, profesioniști și reprezentanți ai locațiilor de renume din Horeca autohtonă.
Maison Dadoo a gândit un decor adecvat unei seri de sărbătoare, locația gazdă fiind exponenta unei tematici cel puțin inedite – Amazonico Disco Glam. Gala Horeca Awards a fost prezentată de Silvia Ion – Managing Partner Horeca Insight și Cabral Ibacka, care i-au invitat pe cei prezenți să profite de atmosfera de sărbătoare și evident, de roadele muncii lor.
Gala Horeca Awards a marcat astfel încă un an excelent în Horeca, o consolidare a eforturilor celor care țin să transforme țara noastră într-o destinație de renume peste hotare, dar care știu să acorde atenția binemeritată oaspetelui român. Pe lângă ocazia de a aduce împreună comunitatea, Gala Horeca Awards este cel mai longeviv eveniment care recompensează munca de peste an a unor profesioniști desăvârșiți.
Și în acest an partenerii Galei s-au întrecut în creativitate și au pus la dispoziția gazdelor ingrediente premium pentru a fi transformate într-un meniu demn de o asemenea ocazie. Nici barmanii nu s-au lăsat mai prejos și au preparat băuturi în ton cu tematica serii. Chef Cătălin Atomei a fost artizanul responsabil de preparate precum: tartă cu mousse de foie gras, cod negru cu sparanghel afumat, mușchi de iepure sălbatic cu morcov crocant și sferă umplută cu dulceață de dovleac copt.
Premiul Special Horeca Insight a mers anul acesta la Chef Nico Lontras, pentru dedicarea sa în educarea și formarea unei noi generații de chefi și eforturile investite în valorificarea ingredientelor sezoniere și a colaborării pe termen lung cu producătorii locali. Chef Lontras este responsabil de managementul restaurantelor Casa Timiș și cel care-și definește stilul culinar ca fiind modern, savuros și sănătos.
CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ROMANESC TRADITIONAL
1. CARU’ CU BERE
2. SERGIANA
3. FERMA DACILOR
CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ROMANESC MODERN
1. NOUA BUCĂTARIE ROMÂNEASCĂ
2. SORO LUME
3. BISTRO DE L’ARTE
CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ORIENTAL
1. ZAITOONE
2. MACE BY JOSEPH HADAD
3. LE BAB
CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC MEDITERANEAN
1. CAJU BY JOSEPH HADAD
2. CASA DI DAVID
3. DEI FRATI
CEL MAI BUN RESTAURANT CU SPECIFIC ASIATIC
1. ZEN SUSHI
2. KANPAI
3. YOSHI
CEL MAI BUN RESTAURANT STEAKHOUSE / BURGER
1. OSHO
2. VACAMUUU
3. SMOKĂREALĂ
CEL MAI BUN BISTRO
1. FRATELLINI BISTRO
2. B4 MARKET
3. BĂCĂNIA VECHE
CEL MAI BUN GASTROBAR
1. BIUTIFUL BY THE LAKE
2. PÂINE ȘI VIN
3. NAIVE
CEL MAI BUN QUICK SERVICE RESTAURANT
1. AVOCADOO
2. JERRY’S PIZZA
3. KFC
CEA MAI BUNA COMPANIE DE CATERING
1. FRATELLI CATERING
2. BĂCĂNIA VECHE
3. LOFT CATERING
CEA MAI BUNA COMPANIE DE DELIVERY
1. GLOVO
2. TAZZ
3. BOLT FOOD
CEA MAI BUNA LOCAtIE CU LIVRARE PROPRIE
1. JERRY’S PIZZA
2. CITY GRILL DELIVERY
3. FABIO PIZZA
CEA MAI BUNA CAFENEA/CEAINARIE
1. 5 TO GO
2. ORIGO COFFEE
3. TUCANO COFFE
CEA MAI BUNA PATISERIE / COFETARIE / BRUTARIE
1. FRENCH REVOLUTION
2. ZEXE BRASERIE
3. PAIN PLAISIR
CEL MAI BUN LOUNGE
1. LOFT
2. FRATELLI BEACH & RISTORANTE
3. NUBA
CEL MAI BUN HOTEL / BOUTIQUE HOTEL / PENSIUNE
1. THE MARMOROSCH BUCHAREST
2. CASA TIMIȘ
3. BALVANYOS RESORT
CEA MAI BUNA LOCATIE NOU DESCHISA
1. LA HAMBAR
2. AVE FORCHETTA
3. NOUA BAR
CEL MAI BUN MANAGER DE LOCATIE
1. VALENTIN HRISTU
2. PETRU DOBRE
3. GABRIEL PELLEGRINI
CEL MAI BUN WAITER
1. SILVIAN VECHIU
2. MĂDĂLINA DUDĂU
3. MIHAI CLAUDIU
CEL MAI BUN BARISTA
1. UNGUREANU VLAD
2. LAVINIA TOMA
3. SAVA LAURENȚIU
CEL MAI BUN SOMELIER
1. SERGIU NEDELEA
2. VIRGIL DUMITRAȘCU
3. CĂTĂLIN BĂLUȚĂ
CEL MAI BUN PASTRY CHEF
1. ANA CONSULEA
2. IOANA ROMANESCU
3. ANDREEA MOLDOVAN
CEL MAI BUN BARTENDER
1. ROBERT SLEVOACĂ
2. LUCIAN CIOBANU
3. CIPRIAN BăLAȘA
CEL MAI BUN CHEF
1. ALEX PETRICEAN
2. NICO LONTRAS
3. JOSEPH HADAD
OMUL ANULUI IN HORECA
1. RADU SAVOPOL
2. CARMEN SAVU
3. DANI CARAMIHAI
FURNIZORUL ANULUI
1. PARMAFOOD
2. METRO
3. MACROMEX
Premiul Publicului Cea mai buna cafenea
1. 5 TO GO
Cel mai bun restaurant cu specific romanesc traditional
1. Stâna Turistică Sergiana
Premiul Publicului Cel mai bun restaurant steakhouse / burger
1. Hard Rock Café
PREMIUL HORECA INSIGHT
1. Nico Lontras
Pentru imagini de la eveniment accesati pagina noastra de facebook.
Partenerii celei de-a 16-a ediții a Galei Horeca Awards sunt:
Cmentariile sunt închise