OmniaGusti anunță intrarea în HoReCa și estimează creșteri de 40% a cifrei de afaceri în 2024
OmniaGusti, unul din cei mai mari furnizori din România pe piața de materii prime pentru cofetării, intră puternic pe segmentul HoReCa. Compania a înregistrat cea mai rapidă creștere din România și dispune, astăzi, de peste 3500 de produse pentru HoReCa și cofetării, incluzând pizza și semipreparate, estimând o creștere a cifrei de afaceri cu peste 40% in anul 2024.
Compania este, astăzi, principalul furnizor pentru materii prime de cofetărie, dar a înregistrat deja contracte notabile pe segmentul HoReCa, precum lanțuri hoteliere internaționale, lanțuri de pizzerii, restaurante de renume în România, având, în prezent, colaborări cu peste 2.000 de clienți din domeniul HoReCa.
Compania consideră că parteneriatele de încredere se nasc din seriozitatea demonstrată în ani de lucru, dar și în soluții care sa le facă viața mai ușoară clienților lor: „Serviciile complete sunt soluția viitorului. Din respect și grijă pentru partenerii noștri, o echipa profesionista construiește un portofoliu de produse de cea mai bună calitate pentru fiecare client și totodată se îngrijește sa aducă aceste soluții aproape de client la cele mai competitive prețuri,” a declarat Marian Anghel, Owner OmniaGusti.
OmniaGusti a fost prezentă la FoodService & Hospitality Expo, în perioada 16 – 18 noiembrie, la Hala Laminor, cu un stand cel puțin inedit: orașul gusturilor Omnia Gusti, cu 12 chefi excepționali care au susținut demonstrații zilnic – de la pizza, carne de vita premium, burger delicioși, la praline, deserturi inedite și înghețată.
Omnia Gusti este unul din cei mai mari furnizori de materii prime pentru cofetărie, cu cifra de afaceri de peste 27 milioane de euro în 2023. Omnia Gusti este reprezentantul în România a numeroase branduri internaționale, precum Debic Professional, Veliche Gourmet, Andros Chef, Bongiovanni, Ristoris, Masdeu, etc.