TABASCO® Salsa Picante disponibil și în România
Pasionații de arome intense și preparate Tex-Mex vor fi încântați de noul Salsa Picante de la TABASCO® disponibil în țara noastră din februarie 2025. Acest nou sos iute, inspirat din bucătăria mexicană reunește o combinație de arome intense, fiind ideal pentru preparatele Tex-Mex precum tacos, burritos și guacamole.
TABASCO® Salsa Picante conține ardei roșu jalapeño, oțet distilat, usturoi, boia de ardei și sos de ardei roșu TABASCO®, oferind un echilibru perfect între picant și savuros. Cu un nivel de iuțeală cuprins între 1.000 și 1.800 de unități Scoville, acest sos se poziționează între TABASCO® Verde Jalapeño și TABASCO® Sriracha, fiind potrivit pentru o gamă variată de gusturi.
Importatorul oficial al brandului TABASCO® în România este Parmafood Group Distribution, parte a grupului Aquila, iar întreg portofoliul de produse TABASCO® pot fi descoperite site-ul oficial: www.tabascoromania.ro.
TABASCO® este un brand cu o istorie bogată, fabricat de compania McIlhenny în Louisiana, SUA, încă din 1868. Fondatorul, Edmund McIlhenny, a creat primul sos de ardei iute folosind ardei Capsicum frutescens, maturat în sare din Insula Avery și oțet de vin alb. Procesul de producție a rămas aproape neschimbat de-a lungul timpului, cu o maturare în butoaie de stejar alb timp de până la trei ani, pentru o aromă complexă și rafinată.
Astăzi, TABASCO® este prezent în peste 195 de țări, fiind unul dintre cele mai recunoscute sosuri din lume. Cu etichete traduse în 36 de limbi, este un ingredient esențial întrebuințat într-o varietate de bucătării internaționale, inclusiv în industria Horeca, unde adaugă un plus de savoare preparatelor culinare.
Prin introducerea TABASCO® Salsa Picante pe piața românească, profesioniștii din domeniul ospitalității pot oferi clienților o experiență autentică Tex-Mex, aliniată la tendințele actuale de consum. Cu un gust atemporal și un proces de fabricație bazat pe tradiție și calitate, TABASCO® rămâne un partener de nădejde în bucătăriile din întreaga lume.