Accente fusion in noul meniu al restaurantului Flying Pig
Flying Pig, restaurantul gourmet tip taverna urbana specializata in preparate pe baza de porc iberic, a lansat recent un nou meniu, ce cuprinde noi preparate, concepute ca o alternativa mai usoara a preparatelor pe baza de carne de porc. Totodata, prin noul meniu, restaurantul se repozitioneaza din punct de vedere al ofertei de mancare, oferind preparate mai sofisticate, fusion, folosind diverse combinatii inedite, unele cu influente asiatice.
“Prin aceste noi preparate dorim sa ridicam standardul bucatariei Flying Pig si totodata sa atingem si un nou target de clienti, dar si segmentul de dinner, mai putin popular pana acum in cadrul restaurantului nostru datorita preparatelor ceva mai putin prietenoase pentru o masa de seara dar foarte apreciate si intens comandate pe zona de brunch, lunch sau late lunch, preparate ce ne-au consacrat pana in prezent”, a declarat Laurentiu Stanescu, Managing Partner Flying Pig.
Printre noile preparate regasim mancaruri diverse pe baza de fructe de mare cum ar fi: Tartar de somon cu dressing de susan si castraveti, Creveti la gratar cu legume, lapte de cocos si curry picant, Somon cu risotto de linte, morcov si sos veloute, precum si preparate tip world cuisine, usor reinterpretate: faimoasele dumplings/dim-sum asiatice, denumite in noul meniu Mix galuste umplute cu porc si creveti, Supa de pui (asiatica) cu noodles, legume si ghimbir, Humus (oriental) cu pastrami calda de vita, dar si Risotto (italienesc) cu ciuperci de padure si pasta de masline.
Si la capitolul carnuri, preparatele s-au diversificat in stil international, iar noul meniu aduce cateva “vedete” europene: Muschi de vita cu sos de vin rosu, ciuperci si piure de cartofi sau Piept de pui cu sos BBQ, piure cu ierburi si morcov cu ghimbir.
Planurile pe termen scurt ale proprietarilor includ o extindere a restaurantului.
Cmentariile sunt închise