The ACE, un nou concept de restaurant in Centrul Vechi

Proiectul The Ace a pornit exact de la semnificatia asului, propunandu-si sa fie un loc de top in Centrul Vechi al Capitalei, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului, si, mai ales, al sigurantei.

Unicitatea locatiei este data de amplasarea sa pe cele patru etaje ale cladirii, fiecare etaj oferind o experienta complet diferita, pornind de la atmosfera, pana la decor si meniu. “La The Ace te poti relaxa si daca la stai doar la o bere, in Pub sau la o cafea si poate un preparat lejer in Bistro. Sau poti savura o cina ori un pranz rafinat in restaurantul de la etaj, in compania unui vin bun. Poti chiar sa te bucuri de o experienta culinara aparte, in zona de rooftop, unde vei descoperi un spatiu foarte intim, ce iti poate oferi o priveliste superba catre stele cand vremea permite, datorita acoperisului retractabil. In zona de rooftop, este amenajata si o mica terasa, cocheta si ferita, unde te simti purtat in alt spatiu”, spun proprietarii.

Cladirea in care este amplasat restaurantul a fost proiectata si pregatita sa reziste si unui cutremur de pana la 9 grade pe scara Richter.

Meniul, creat si povestit de chef Cornel Balaban, este o declaratie de creativitate, menita sa impleteasca gusturi internationale si sa transforme preparate clasice in reinterpretari culinare cu multa savoare. Pentru ca centul vechi este o zona foarte atractiva pentru turisti, in meniu sunt incluse si cateva preparate traditionale ce combina clasicul cu modernul in aceeasi farfurie.

Cmentariile sunt închise