Afla cum a evoluat piata, cum s-au diversificat conceptele, care sunt ingredientele momentului! Pe 25 octombrie, la Horeca Next Level – Dessert trends
Horeca Insight va invita la o noua editie a singurului eveniment dedicat exclusiv deserturilor: Horeca Next Level – Dessert trends: “Intre <aromele> copilariei si savorile occidentale”, ce va avea loc pe data de 25 octombrie 2017 la Ramada Parc.
Vom afla care sunt cele mai noi directii adoptate de operatorii din acest segment, care sunt conceptele de succes, cum functioneaza conceptele de nisa, cine sunt si ce vor consumatorii, care sunt deserturile care se potrivesc meniului de restaurant, precum si care sunt cele mai noi tendinte atat in materie de ingrediente folosite si tehnica, cat si la nivel de concept si strategie de business.
Un trend ce se face simtit deja de ceva timp, aromele si gusturile din copilarie revin in actualitate si in segmentul deserturilor, “umar la umar” cu tendintele din strainatate, ce au in centru ingrediente si texturi exotice.
Dorinta consumatorilor de a gasi pe piata produse cat mai sanatoase, din ingrediente cat mai naturale, a dus la diversificarea pietei: au aparut deja mici brutarii ce ofera paine cu maia, precum si concepte inedite, ce mixeaza oferta de deserturi si produse de patiserie, cu panificatie si cu un meniu de gustari.
Pe langa toate acestea, vom afla care sunt deserturi momentului in restaurante, cum se asociaza corect un desert meniului locatiei si care sunt tendintele in ceea ce priveste deserturile potrivite unui eveniment memorabil.
Vino sa afli cum a evoluat segmentul cofetarii-gelaterii-brutarii-patiserii, cum s-a diversificat piata, ce formate noi au aparut si care sunt cele mai noi tendinte privind ingredientele, tehnicile si obiceiurile de consum!
Mai multe detalii despre tematici si speakeri, precum si despre modalitatile de inscriere, gasiti AICI
Cmentariile sunt închise