Athénée Palace Hilton deschide terasa restaurantului Roberto’s si lanseaza un nou meniu

Athénée Palace Hilton a lansat pe data de 1 aprilie a.c. un nou meniu in restaurantul Roberto’s, odata cu redeschiderea terasei Roberto’s on La Strada. Conceptul intregului meniu a fost creat de catre Chef Marco Magri, care aduce in Roberto’s bucataria italiana autentica, armonizand-o cu puternice influente mediteraneene, perfecte pentru zilele de vara. „Ingredientele proaspete si naturale fac bucataria italiana sa fie atat de gustoasa. Ceea ce am adus pe terasa Roberto’s este tocmai aceasta prospetime pe care o regasim in simplitatea condimentelor si in folosirea legumelor si a fructelor de sezon”, a precizat Chef Marco Magri.

Cacciucco a la Livornese

Noul meniu cuprinde o varietate de antreuri savuroase, cum ar fi tartar de ton rosu, Cacciucco a la Livornese (supa cu fructe de mare), Carpaccio Cipriani con tartufo (muschi de vita irlandeza cu trufe negre), la care se adauga salatele delicioase – Insalata di piovvra (salata de caracatita, valeriana si andive), sau Salata la Strada presarata, printre altele, cu avocado, fennel, zmeura si parmezan. Pastele exista in meniu sub forma de Roberto’s Caramelle (carbonara cu fondue de parmezan si obrajori crocanti de porc), Tagliatelle cu ragu alb de bizon sau Orecchiette cu broccoli, rosii cherry si sepie. De asemenea, meniul Roberto’s imbie oaspetii si cu feluri de mancare din carne, precum faimosul Hilton Burger cu vita scotiana sau clasicul pui Livornez la gratar, transformat intr-un fel de mancare cu personalitate, datorita spanacului soté si a dressing-ului de lamaie, in timp ce clientii vegetarieni vor fi incantati de o explozie de arome prin Millefeuille de vinete si dovlecei cu sos de rosii proaspete, vinete traditionale siciliene presarate cu parmezan sau supa traditionala de legume.

cappellaci di ricotta e spinaci al ragout di gamberi e culatello

Inspirat de Restaurantul Roberto’s al hotelului Hilton din Amsterdam, Roberto’s din Bucuresti este principalul restaurant al hotelului Athénée Palace Hilton. Are o capacitate de capacitate de 108 locuri, spatii intime in jurul semineului, dar si un separeu pentru mese private de pana la 14 persoane. Oaspetii Restaurantului Roberto’s pot savura un meniu traditional italian.

 

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

1 Comentariu
  1. Italian Shops spune

    Toata lumea stie cat de delicioasa este bucataria italiana, mai ales cand pui suflet si ai cele mai bune produse italiene.

Cmentariile sunt închise