Chef Catalin Scarlatescu a inceput colaborarea cu Beraria H, punandu-si semnatura pe noul meniu, ce va fi disponibil din data de 19 februarie a.c.
„Responsabilitatile lui Scarlatescu nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparatele din meniul berariei, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, precum si redesenarea fluxului operational si a procedurilor din bucatarie. Astfel, gustul mancarii va fi, la randul sau, un diferentiator cheie pentru Beraria H”, a declarat Vlad Dumitru, General Manager al Berariei H.
Noul meniu creat de chef Catalin Scarlatescu va cuprinde peste 50 de preparate: de la supa crema de peste si pana la hamburgerul din carne de Black Angus, cu dulceata de ceapa si camembert, totul intr-o chifla dupa o reteta originala a lui Scarlatescu.
“Noul meniu al Berariei H este, pur si simplu, chimie, fizica si matematica. Mancarea nu este una sofisticata, ci mai degraba clasica, cu specific de berarie. Nu exista preparate vedeta, toate trebuie incercate: carnatii, ciolanul, snitelul vienez, dar si preparatele din carne de porc mangalita sau coaste scurte de vita. Incepand cu 19 februarie va invit sa va convingeti ca gustul este cu adevarat fabulos”, a declarat chef Catalin Scarlatescu.
Lansata in septembrie 2014 cu o investitie de 3 milioane de euro, Beraria H este situata in parcul Herastrau din Bucuresti, fiind totodata cea mai mare berarie din sud-estul Europei.
Initiativa antreprenoriala a lui Vlad Dumitru, Iulian Stanciu si Ioana Iancu atrage un numar de 4.000 de clienti in zilele de varf si este detinatoarea Premiului Food & Bar 2014 pentru cea mai buna locatie nou deschisa.
carmen.ionescu@modernbuyer.ro
Cmentariile sunt închise