Bunyadi – restaurantul natural, ce-si incurajeaza oaspetii sa ia masa fara… haine

Londonezii aventurosi vor avea vara aceasta sansa de a lua masa la un restaurant ce promite o experienta cu totul si cu totul naturala, atat in ceea ce priveste „imbracamintea” clientilor cat si design-ul si meniul propus. Denumit Bunyadi, cuvant care in hindi inseamna „natural”, restaurantul este un concept pop-up care va functiona pe durata a trei luni si va oferi oaspetilor sansa unei „adevarate experiente de eliberare”. Seb Lyall, initiatorul acestui concept, a declarat pentru The Washington Postca intreg proiectul se vrea atat un experiment social, cat si un restaurant eminamente natural, lipsit de toate elementele industrializate sau care nu sunt necesare. „Ideea din spatele conceptului este simpla: vom crea o experienta culinara fara „impuritatile” moderne, industrializate, cum ar fi coloranti artificiali, substante chimice, gaz, metal, plastic, iluminat electric, smartphone-uri si, in ultima instanta, fara imbracaminte, in zona de luat masa”, a precizat Seb Lyall.

Asta inseamna fara iluminat artificial, fara materiale plastice, fara metale sau smartphone-uri, iar oaspetii vor putea alege chiar optiunea… „fara haine”. Restaurantul va dispune de doua sectiuni, una dedicata oaspetilor „fara haine si puri” si una pentru cei care prefera sa poarte hainele. Un meniu va cuprinde cinci feluri de mancare cu preturi intre 80$ si 90$, inclusiv carne fripta la gratar pe carbuni din lemn si o multitudine de preparate vegetariene. Iluminatul va fi asigurat cu ajutorul lumanarilor, iar in plus, oaspetii vor manca cu tacamuri comestibile. Fotografiile vor fi interzise.

Pentru cei care se indoiesc de popularitatea unei astfel de idei, presa britanica precizeaza ca exista un mare interes, in acest moment peste 25.000 de persoane fiind inscrise pe lista de rezervari de pe site-ul restaurantului. (Foto: thebunyadi.com)

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise