Business-ul Calif intra intr-o noua etapa, prin deschiderea primei locatii Condimental. Ii va urma o a doua locatie, in zona Victoriei
Proprietarii Calif au deschis recent Condimental, un nou concept, ce reprezinta o noua etapa in dezvoltarea businessului. Noua locatie este amplasata la intersectia dintre Bd. Marasesti cu Splaiul Unirii, dispune de o capacitate de circa 35 de locuri si de o statie dedicata comenzilor la pachet.
“Este un restaurant cu concept complet nou, de la design la meniu si metode de preparare, dar care pastreaza la baza conceptele initiale ale acestui business: inovatie, prospetime, servire rapida. Fata de locatiile Calif, noul concept aduce cu sine si o noua reteta, Kebun, un kebab reinterpretat, disponibil in mai multe variante. In plus, in noua locatie, fluxul de lucru, procedurile sunt gandite sa maximizeze eficienta personalului. Nu exista friteuza, cartofii, legumele, falafelul sunt pregatite la cuptor, cu putin ulei, orezul este preparat la abur. De asemenea, kebab-ul cu cascaval (Dil Kebab) nu mai este incalzit la grill, ci la cuptor, iar carnea este pregatita la grill electric. Se merge pe conceptul de servire rapida, dar cu mai mult accent pe pastrarea calitatilor nutritive ale ingredientelor”, a declarat Radu Tanase, actionar Calif & Condimental de Calif, pentru Horeca Insight.
In ceea ce priveste noua reteta, Kebun, Radu Tanase spune ca ideea a avut la baza “transpunerea” kebab-ului in secolul vitezei, al nativilor digitali, dar si gasirea formulei potrivite fara ca retetele consacrate, care si-au castigat deja loc in preferintele consumatorilor, sa fie sabotate. “Kebun este un kebab reorientat, usor de mancat. Intai am testat ingrediente despre care stiam ca merg bine impreuna: pui, cartofi si sos usor de maioneza, hummus, salata tabouleh si carne, sau orez, carne si sos oriental. Am vrut sa pastram lucrurile cat posibil de simple si gustoase, astfel incat fiecare kebun are maxim cinci ingrediente. Kebun e disponibil în noua variante diferite si are chiar si site dedicat”, a precizat Radu Tanase.
Astfel, pentru un Kebun, clientii pot alege intre pui, vita sau falafel iar apoi sa adauge garnitura dorita, cum ar fi Kebun de pui cu orez, sos oriental si patrunjel sau cartofi, maioneza, castraveti murati si patrunjel sau hummus, tahina si tabouleh; sau Kebun de vita cu orez, tahina, rodii si patrunjel sau cartofi, maioneza si castraveti murati sau hummus, tahina si tabouleh; Kebun de falafel cu orez, sos oriental si patrunjel sau cartofi, sos oriental si patrunjel sau hummus, tahina si tabouleh. Produsul este ambalat la cutie.
Acestui prim restaurant Condimental ii va urma curand un al doilea, situat in zona Piata Victoriei, care este deja in curs de amenajare.
Cmentariile sunt închise