Casa di Peroni se redeschide in centrul Capitalei, oferind experiente culinare autentice italiene si bauturi in exclusivitate
Casa di Peroni se redeschide in centrul Bucurestiului, mai exact pe pe Calea Victoriei 17 (Linea/ Closer to the Moon), si va functiona zilnic, in perioada 6 octombrie – 12 noiembrie, incepand cu ora 18:00.
Sub conceptul Il Gusto d’Italia, Casa di Peroni invita vizitatorii intr-o calatorie culinara prin care vor explora trei regiuni din Italia: zona de Sud cu rafinamentul de pe Coasta Amalfi si binecunoscuta insula Sicilia, zona de Centru alaturi de stilul inconfundabil al Toscanei si zona de Nord ce cuprinde Alpii italieni, Cinque Terre sau Lacul Como.
Impreuna cu Chef Marco Magri, Peroni Nastro Azzurro a creat trei meniuri inspirate de ingredientele si obiceiurile specifice fiecarei regiuni si integreaza atat preparate italiene, cat si reinterpretari ale acestora.
Pentru prima data in Romania, vizitatorii Casa di Peroni vor putea gusta in exclusivitate Peroni Ambra, o bere speciala cu o reteta unica. O bautura de tip aperitiv, delicioasa, care imbina prospetimea si gustul racoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto – un citric rar, autentic italian, cultivat si recoltat in regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrata si aromata, cu o usoara tenta amaruie, care se serveste cu gheata si coaja de portocala.
Impreuna cu Federico Riezzo, mixologist si Brand Ambasador Peroni, au fost pregatite o serie de cocktail-uri care pot fi degustate exclusiv la Casa di Peroni. Peroni Nastro Azzurro este ingredientul cheie al bauturilor care exploreaza o multitudine de arome si gusturi mediteraneene.
Un motiv in plus de a se bucura de serile de toamna in stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticla-bijuterie. Peroni Picola va fi savurata la cele mai efervescente petreceri din Casa di Peroni.
„Inauguram cea de-a treia editie Casa di Peroni intr-unul dintre cele mai elegante si frumoase locuri din Bucuresti – Linea/ Closer to the Moon, unde va invitam sa descoperiti gustul si rafinamentul stilului italian. Timp de sase saptamani, pornim intr-o calatorie culinara in cea mai apreciata gastronomie la nivel global, ne bucuram de dolce far niente, invatam secretele inegalabilelor paste italiene si modalitatile de preparare alaturi de Chef Marco Magri si vizitam Italia prin intermediul realitatii virtuale. Si, vom savura pentru prima data in Romania noua bautura aperitiv Peroni Ambra, cu un gust special si un ritual de servire deosebit” , a declarat Cristina Gherman, Global Brands Director Ursus Breweries.
In plus, Casa di Peroni va fi gazda pentru o multitudine de evenimente, de la proiectii de film si lansari de produse, la petreceri tematice si spectacole culinare. Meniul va fi schimbat o data la doua saptamani. Cei prezenti vor avea oportunitatea de a vizita Italia cu ajutorul realitatii virtuale, iar cei care isi doresc sa descopere bucataria italiana si variatele tipuri de paste inventate de italieni sunt invitati sa participe la workshopurile sustinute de Chef Marco Magri – „Fare la propria pasta”.
Cmentariile sunt închise