Costin Gache, Interbelic, vine la Horeca Next Level
Costin Gache, co-proprietar Interbelic, a acceptat invitatia Food&Bar de a participa in calitate de speaker la evenimentul Horeca Next Level, ce va avea loc pe data de 21 mai 2015, la Crystal Palace Ballrooms.
Costin Gache este constantean si face bartending de 17 ani, incepand sa lucreze efectiv la clubul Temple din Constanta. De-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri de profil, atat in tara cat si in strainatate. In prezent, detine trei locatii, doua in Bucuresti – Interbelic si Tiki, si una in Constanta – Manarola. De asemenea, a infiintat si agenția de bar Upsiders, care ofera consultanta si training in domeniul Horeca si solutii personalizate, interactive, de bar entertainment.
Pana in acest moment, pe lista speakerilor se afla: Florin Scripca – “Chef Foa”, Radu Tanase, co-proprietar la Calif, Vlad Dumitru, General Manager al Berariei H, Bogdan Nicolae, Barmania, Vlad Hancu, co-proprietar Shoteria, Iosif Stefanescu, Executive Chef la Osho, Chef Cezar Munteanu, Daniela Sima, Director de Marketing la Selgros Cash&Carry Romania si Costin Gheorghiu, Brand Manager Brioche Doree.
Horeca Next Level este un eveniment business-to-business, format din mai multe componente: dezbatere in plen, workshop-uri si spatiu expozitional. Evenimentul va debuta cu o sesiune de dezbatere in plen prin care ne propunem sa transmitem invitatilor – antreprenori Horeca, furnizori de produse si solutii, alti specialisti din industrie -, mai mult know-how, mai multe cunostinte despre managementul si eficientizarea business-ului.
Evenimentul va continua cu alte trei workshop-uri, organizate in parelel, avand ca teme: Gourmet Expertise, Shake & Stir si Sweet & Savory. Fiecare workshop va cuprinde demonstratii de live cooking, degustari, precum si insight-uri din Horeca sustinute de catre antreprenori, manageri, chefi cunoscuti, barmani s.a.
Cmentariile sunt închise