In Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Franceza la nr. 38-42, s-a deschis la finalul lunii februarie Cremeria Emilia, un concept italienesc de gelaterie.
Cremeria Emilia este o franciza infiintata acum 4 ani in Italia si adusa pe piata romaneasca de catre Alexandru Sautner, antreprenor implicat in mai multe afaceri din industria Horeca. Planul pentru urmatorii trei ani vizeaza deschiderea a inca noua locatii Cremeria Emilia, atat in Bucuresti cat si in tara.
Intregul concept Atuurile gelateriei sunt standardele de cea mai inalta calitate, de la echipamente si tehnologie pana la materiile prime folosite. Inghetata se realizeaza artizanal, din ingrediente naturale, in laboratorul care este vizibil din locatie. Pentru inceput sunt disponibile 20 de sortimente de inghetata, de la aromele traditionale – siciliana, panna cotta, ciocolata, vanilie, fistic, fructe de padure, care pot fi combinate dupa placul fiecarui client.
Autor: carmen.ionescu@modernbuyer.ro
Cmentariile sunt închise