Daniel Grosu, noul Executive Chef The Beef Club

Restaurantul de fine dining The Beef Club are un nou Executive Chef, in persoana lui Daniel Grosu, un chef cu o experienta de peste 7 ani, dobandita predominant in bucatariile restaurantelor de lux din Marea Britanie. In Romania s-a facut remarcat in 2014, cand a ajuns in finala emisiunii Top Chef, difuzata de postul de televiziune Antena 1. In acelasi an, el a facut parte din echipa regionala a Romaniei, alaturi de care a castigat medalia de argint la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxemburg.

Odata cu sosirea sa in echipa The Beef Club, restaurantul are parte de un meniu de nisa, ce cuprinde produse complexe, menite sa cucereasca iubitorii de delicii rafinate. “Conceptul meniului pe care l-am creat are la baza sezonalitatea, obiectivul fiind sa surprind fiecare ingredient in momentul sau optim, atunci cand gustul si proprietatile nutritive ating cotele ideale. In ceea ce priveste carnea de vita, am ales sa reinterpretez servirea sa si am pus-o in evidenta prin retete creative, prin balansul de arome si texturi”, a declarat Daniel Grosu. Meniul conceput de Chef Daniel Grosu va fi introdus in restaurantul The Beef Club, incepand cu data de 8 iunie a.c.

In perioada petrecuta in afara Romaniei, Daniel a lucrat exclusiv in localuri recunoscute si premiate de catre autoritatile AA – organisme care, in baza standardelor agreate impreuna cu inspectorii de turism britanici, evalueaza si certifica unitatile de ospitalitate din Anglia. Intre 2011 si 2014, Chef Daniel a facut parte din echipa Llangoed Hall Wales, unul dintre putinele hoteluri distinse cu 4 rozete de catre realizatorii Ghidului AA.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

Cmentariile sunt închise