Diego Lozano revine la Bucuresti, cu un Master Class „Very Brazilian” sustinut la Horeca School
Diego Lozano, cofetarul vedeta al Braziliei, revine la Bucuresti in perioada 15-17 noiembrie 2017, la invitatia Horeca School, pentru a sustine un Master Class-eveniment: ”Very Brazilian – Tendinte in cofetaria moderna”. Este a doua sesiune pe care o are in Romania, generata de succesul avut printre cofetarii romani de primul sau training.
Diego Lozano ii va invata pe cei prezenti la curs 15 dintre retetele sale cele mai cunoscute avand grija sa impartaseasca secretele care i-au adus recunoasterea internationala. Combinatii inedite de ingrediente, design modern si tehnici de lucru actuale sunt doar cateva dintre lucrurile care ii vor ajuta pe cei prezenti sa isi imbunatateasca portofoliul de cunostinte.
Diego Lozano va include in tematica cursului retete surprinzatoare cu ingrediente speciale, 100% naturale, precum Grumixama, un fruct specific Braziliei, celebrele bomboane Brigadeirom sau fructele exotice cupuacu. Pe langa aromele exotice, cursantii vor experimenta si gusturile clasice ale miezului de nuca si cafelei, alaturi de aroma delicata de caise, zmeura sau sfecla rosie, pe un strat crocant cu susan, intr-o varietate de retete ce fac parte din tematica cursului.
Horeca School ofera de peste 8 ani cursuri de calificare si specializare in domeniul HoReCa. Pornind de la faptul ca diferenta o face calitatea, formarea profesionala a adultilor si tinerilor se face prin metode moderne de predare a cursurilor si prin introducerea in programele clasice de invatamant, bazate pe standardele ocupationale, a unor informatii, module si concepte folosite in tarile europene.
Pentru organizarea Master Class-ului ”Very Brazilian – Tendinte in cofetaria moderna”, Horeca School are alaturi parteneri care sprijina dezvoltarea gastronomiei romanesti: Callebaut, Electrolux, Horecons Profesional, Coldline, Bravo, NovaPan, Cofetarul Istet, Hotel InterContinental , Desert Online – Zinia Distributie, Marathon, Azaria Food, Omnia Gusti, Dr Oetker.
Cmentariile sunt închise