dnata Catering, companie ce ofera servicii de catering la bord, a deschis primele sale restaurante din Romania, in Aeroportul International Henri Coanda

dnata Catering, parte a grupului Emirates, a deschis recent doua restaurante Left Bank in Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti. Left Bank  este in acelasi timp lounge, restaurant si bar, toate intr-un concept modern si sofisticat.

Unul dintre restaurantele Left Bank se afla in zona de imbarcare a Aeroportului Henri Coanda si are o suprafata de 150 mp, iar cel de-al doilea, cu o suprafata de 110 mp, se afla in noua zona, extinsa, a terminalului Plecari. Cele doua noi restaurante din Bucuresti sunt gandite pentru a face fata traficului tot mai mare de pasageri, care a crescut cu aproape 90% din 2010 pana in prezent.

Left Bank landside 3

„Suntem mandri sa ne extindem prezenta in Romania prin deschiderea Left Bank si sa punem la dispozitia pasagerilor un brand distinctiv, contemporan”, a spus Gary Chapman, presedintele Group Services si dnata din grupul Emirates. „Suntem mereu atenti la dorintele clientilor, fie ca este vorba despre servicii la bord sau in aeroport si suntem siguri ca pasagerii vor aprecia si se vor bucura de oferta Left Bank”, a mai spus Gary Chapman.

Punctele Left Bank Bucuresti vor fi operate de dnata Catering, companie care administreaza deja 12 restaurante de acest tip si care furnizeaza Aeroportului International Henri Coanda servicii de catering la bord. La nivel global, dnata ofera servicii de catering la bord pentru 63 de aeroporturi din lume. Compania este prezenta in Bucuresti din 2011, unde are peste 500 de anagajati.

Left Bank airside 4

Brandul Left Bank face parte din portofoliul companiei Emirates Leisure Retail, care detine astfel de restaurante internationale la Dubai, Abu Dhabi, Oman, Melbourne si de acum la Bucuresti.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

 

Cmentariile sunt închise