Doi chef-i din Londra lanseaza provocarea: 100 feluri de mancare, in 1.000 de minute
La Belle Assiette, un start-up britanic ce ofera servicii de catering fine dining, lanseaza gastronomilor din Londra o noua provocare, organizand un meniu de degustare cu 100 de feluri de mancare, ce vor fi servite intr-un timp de 1.000 de minute. Pretul este de 1.000 de lire sterline, insa exista si posibilitatea de a plati 49 de lire sterline pentru a degusta 9 feluri.
Preparatele, de la mic dejun pana la cina, vor fi realizate de o echipa de bucatari cu experienta, sub supravegherea atenta a fondatorilor La Belle Assiette, Stephen Leguillon si Giorgio Ricco. Meniul va ramane secret pana in ziua evenimentului.Fiecare preparat va fi “insotit” de Nicolas Feuillatte Champagne.
Acesta nu este insa cel mai lung meniu de degustare, anul trecut, chef-ii de la Bompass and Parr din Londra au organizat un meniu de 200 de feluri de mancare, servite in peste 24 de ore.
Cmentariile sunt închise