Experienta „Cordon Bleu”, adusa de Dan Tonescu in lantul City Grill
Dan Tonescu, Training and Development Chef la grupul City Grill, a absolvit recent primul modul de cursuri de bucatarie al celebrului Institut „Cordon Bleu”.
“Cordon Bleu este cea mai buna scoala de gastronomie din lume. Practic, te invata sa organizezi si sa eficientizezi la maximum munca in bucatarie. De asemenea, pun mare accent pe gust, folosind intotdeauna ingrediente proaspete, niciodata congelate sau semipreparate. Vreau sa transmit ce am invatat si la Academia City Grill, curs de dezvoltare a abilitatilor bucatarilor demarat in 2013 in cadrul grupului. Evident, voi urma si modulele intermediar si superior ale cursurilor, deoarece dupa experienta celor cinci saptamani petrecute acolo, imi doresc sa invat cat mai mult de la cei care sunt promotorii excelentei culinare la nivel mondial. Sper ca experienta mea la „Cordon Bleu” sa se vada in fiecare farfurie a clientilor City Grill”, a declarat Dan Tonescu.
In fiecare an, reteaua de institute „Cordon Bleu” instruieste 20.000 de cursanti reprezentand 100 de nationalitati in gastronomie, patiserie, panificatie, arta servirii si prepararii vinului si management hotelier.
Echipa de traineri de la Cordon Bleu este alcatuita dintr-o echipa de Chef-i si profesionisti in gastronomie recunoscuti la nivel international, care ofera cursantilor cunostinte teoretice si practice exceptionale. „Cordon Bleu” este considerat un pastrator al tehnicilor gastronomiei franceze, pe care le perpetueaza in forma sublimata a artei culinare fraceze, veche de peste 500 de ani.
„Cordon Bleu” are 120 de ani de excelenta in invatamantul artei culinare, obiectivul sau fiind sa pastreze si sa transmita arta culinara franceza, dar si de a trasa tendintele in sectorul culinar, oferind permanent un nou nivel excelentei in gastronomie.
Grupul City Grill are in prezent in portofoliu 7 branduri – restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere , Pescarus, Hanu’ lui Manuc, si Cafenelele City Café.
Cmentariile sunt închise