Flynn McGarry, controversatul „chef” de numai 17 ani, revine cu un nou meniu: 16 feluri de mancare la 160$
Flynn McGarry, controversatul „chef-adolesecent”, in varsta de numai 17 ani, revine cu restaurantul sau pop-up la Kava, West Village, New York. McGarry a devenit faimos in Statele Unite ale Americii, si nu numai, dupa ce a lansat un „club” in propria casa pe cand avea doar 11 ani. Anul trecut, a deschis un restaurant pop-up, Eureka, iar meniul sau, ce cuprindea 12 feluri de mancare, la un pret de 120$, a declansat numeroase dezbateri in mediul virtual.
Multi au prezis la momentul respectiv disparitia rapida a ceea ce a fost catalogat drept un moft, insa acum, la 17 ani, McGarry revine cu o experienta culinara a la carte, cu 16 feluri de mancare, la un pret de 160$. Potrivit finedininglovers.com, meniul propus de adolescent cuprinde printre altele arici de mare cu morcovi si cafea sau stridii cu tofu in coaja de cartof.
Dupa ce a absolvit liceul, McGarry a calatorit in Europa, pentru stagii de pregatire la restaurantul Maemo din Oslo (3 stele Michelin) si Geranium din Copenhaga (3 stele Michelin). De asemenea, a petrecut mult timp in bucatariile unor restaurante celebre, precum Alinea, Eleven Madison Park sau Alma.
Noul Eureka pop-up se va deschide pe 18 octombrie a.c. si va functiona timp de
Cmentariile sunt închise