Gala Horeca Awards 2018: Cine sunt castigatorii din industria ospitalitatii

300 de antreprenori si profesionisti de top din Horeca au participat aseara la cel mai prestigios eveniment al industriei – Horeca Awards 2018.

Directori generali, manageri de locatii, chefi, somelieri, barmani sau furnizori – leaderi ai industriei restaurantelor, s-au reunit aseara in atmosfera eleganta de la Fratelli Studios pentru a afla cine sunt castigatorii Horeca Awards 2018.

Formatul Galei din acest an a cuprins 23 de distinctii, dintre care 16 premii acordate business-urilor si 7 premii care au recompensat performata personala a profesionistilor. Pentru desemnarea castigatorilor, anul acesta s-au trimis peste 12.000 de coduri de vot ceea ce face ca rezultatele acestei editii sa reprezinte o imagine clara si cuprinzatoare a pietei Horeca.

Iata mai jos castigatorii din acest an ai Horeca Awards:

 

Cel mai bun Quick Service Restaurant

  1. CALIF
  2. DRISTOR KEBAP
  3. KFC
  4. STRADALE
  5. CONDIMENTAL

 

Cea mai buna companie de delivery

  1. JERRY’S PIZZA
  2. PIZZA HUT DELIVERY
  3. TRENTA PIZZA
  4. OALA CU BUNATATI
  5. MEZZE

 

Cea mai buna cafenea/ceainarie

  1. 5 TO GO
  2. ORIGO COFFEE SHOP
  3. STARBUCKS
  4. CARTURESTI
  5. BOB COFFEE LAB

 

Cea mai buna patiserie/cofetarie/brutarie

  1. ZEXE BRASERIE
  2. ALICE
  3. FRENCH REVOLUTION
  4. RUE DU PAIN
  5. ANA PAN

 

Cea mai buna companie de catering

  1. FRATELLI
  2. PRIVILEG CATERING
  3. BUCATE PE ROATE
  4. ANA CATERING
  5. FLAVORS

 

Cel mai bun restaurant de hotel

  1. L’ATELIER DE SAMUEL LE TORRIELLEC – HOTEL EPOQUE RELAIS & CHATEAUX
  2. ATRA RESTAURANT – ATRA DOFTANA
  3. PRIVO – HOTEL PRIVO TARGU MURES
  4. BENIHANA – SHERATON BUCHAREST HOTEL
  5. JW STEAKHOUSE – JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL

 

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc traditional

  1. CARU’ CU BERE
  2. CASA DOINA
  3. SERGIANA
  4. COLIBA HAIDUCILOR
  5. HANU’ LUI MANUC

 

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc modern

  1. MAHALA RESTAURANT
  2. ZEXE ZAHANA
  3. CITY GRILL
  4. LACRIMI SI SFINTI
  5. LA CEAUN

 

Cel mai bun pub / bar

  1. BIUTIFUL BY THE LAKE
  2. NOMAD SKY BAR
  3. E3 BY ENTOURAGE
  4. ENERGIEA
  5. SHOTERIA

 

Cel mai bun club

  1. NUBA
  2. LOFT
  3. FRATELLI SOCIAL CLUB
  4. CONTROL
  5. INTERBELIC

 

Cel mai bun restaurant steakhouse / burger

  1. OSHO
  2. VIVO FUSION FOOD BAR
  3. MEATIC
  4. ARGENTINE STEAK & SUSHI
  5. VACAMUUU

 

Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul mediu

  1. CAJU BY JOSEPH HADAD
  2. HARD ROCK CAFE
  3. NOR – SKY CASUAL RESTAURANT
  4. TAVERNA SARBULUI
  5. FRATELLINI BISTRO

 

Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul premium

  1. THE ARTIST
  2. JOSEPH BY JOSEPH HADAD
  3. UANDERFUL
  4. CASA DI DAVID
  5. BARACCA

 

Cea mai buna locatie nou deschisa

  1. MAIZE FARM TO TABLE
  2. NICOLAI
  3. 5ENSI BY DONCAFE
  4. IVAN PESCAR & SCRUMBIA BAR
  5. CISMIGIU BISTRO LA ETAJ

 

Cel mai bun chef

  1. JOSEPH HADAD – JOSEPH BY JOSEPH HADAD
  2. PAUL OPPENKAMP – THE ARTIST
  3. SAMUEL LE TORRIELLEC – L’ATELIER DE SAMUEL LE TORRIELLEC – HOTEL EPOQUE RELAIS & CHATEAUX
  4. ADI HADEAN – MEATIC
  5. ALEX PETRICEAN – MAIZE FARM TO TABLE

 

Cel mai bun bartender

  1. VLAD STEFANESCU – FRATELLI
  2. SIMA VASILE –  NOMAD SKYBAR
  3. COSTIN GACHE – INTERBELIC
  4. ION RAZVAN – FRATELLI
  5. OANA PARASCHIV – INTERBELIC

 

Cel mai bun pastry chef

  1. ANA CONSULEA – ZEXE BRASERIE
  2. SIMONA POPE – COFETARIA ALICE
  3. IRINA STANCESCU – PAIN PLAISIR
  4. CARMELA DRAGOMIR – COFETARIA DELICE
  5. RARES DINU – NUBA

 

Cel mai bun manager locatie

  1. MARIUS BABAN – HARD ROCK CAFE
  2. DOBRE PETRU – BIUTIFUL BY THE LAKE
  3. NICOLETA TILINCA – MAIZE FARM TO TABLE
  4. STEFAN ANICULAESEI – FRATELLI SOCIAL CLUB
  5. LUCIAN BADILA – DIALOGUE SOCIAL BAR

 

Cel mai bun waiter

  1. SILVIAN VECHIU – FRATELLI
  2. ANCA GHERGHINA – MAIZE FARM TO TABLE
  3. ADRIAN SERBAN – BIUTIFUL BY THE LAKE
  4. LAURENȚIU NICA – NUBA CAFE
  5. BOGDAN VELICU – NUBA

 

Cel mai bun somelier

  1. SERGIU NEDELEA
  2. VIRGIL MANESCU
  3. FILIP ZOTA
  4. ALEXANDRU DAN
  5. ADRIAN JIPA

 

Cel mai bun barista

  1. LAVINIA TOMA – ORIGO COFFEE SHOP
  2. VLAD STEFANESCU – FRATELLI
  3. MARIUS NICA – NARCOFFEE ROASTERS
  4. MIHAI PANFIL – ORIGO COFFEE SHOP
  5. PAUL UNGUREANU – BOB COFFEE LAB

 

Premiul publicului

VIRGIL MANESCU

STEFAN POPESCU

5 TO GO

KFC

ROBERT SLEVOACA

 

Premiul Horeca Insight

MARCELUS SUCIU – GRUPUL MARTY

 

Premiile partenerilor

Premiul special Tuborg: Vineri 15

Premiul special Unilever: Chef Vasile Nicolae

Premiul special Carlsberg: The Drunken Lords

Premiul special Guinness: The Harp

 

De 11 ani, publicatia Horeca Insight ii premiaza pe cei mai buni performeri din ospitalitate, recunoscand succesul lor si al afacerilor pe care le conduc. Castigatorii sunt nominalizati si votati chiar de colegii lor – furnizori si horecari, carora li se adauga un larg panel de clienti cu venituri peste medie, consumatori constanti de servicii Horeca in oras, la evenimente sau acasa.

Horeca Awards este cea mai veche gala de premiere a industriei Horeca din Romania, prima editie fiind organizata in 2008.

Cmentariile sunt închise