Gala Horeca Awards 2018: Cine sunt castigatorii din industria ospitalitatii
300 de antreprenori si profesionisti de top din Horeca au participat aseara la cel mai prestigios eveniment al industriei – Horeca Awards 2018.
Directori generali, manageri de locatii, chefi, somelieri, barmani sau furnizori – leaderi ai industriei restaurantelor, s-au reunit aseara in atmosfera eleganta de la Fratelli Studios pentru a afla cine sunt castigatorii Horeca Awards 2018.
Formatul Galei din acest an a cuprins 23 de distinctii, dintre care 16 premii acordate business-urilor si 7 premii care au recompensat performata personala a profesionistilor. Pentru desemnarea castigatorilor, anul acesta s-au trimis peste 12.000 de coduri de vot ceea ce face ca rezultatele acestei editii sa reprezinte o imagine clara si cuprinzatoare a pietei Horeca.
Iata mai jos castigatorii din acest an ai Horeca Awards:
Cel mai bun Quick Service Restaurant
- CALIF
- DRISTOR KEBAP
- KFC
- STRADALE
- CONDIMENTAL
Cea mai buna companie de delivery
- JERRY’S PIZZA
- PIZZA HUT DELIVERY
- TRENTA PIZZA
- OALA CU BUNATATI
- MEZZE
Cea mai buna cafenea/ceainarie
- 5 TO GO
- ORIGO COFFEE SHOP
- STARBUCKS
- CARTURESTI
- BOB COFFEE LAB
Cea mai buna patiserie/cofetarie/brutarie
- ZEXE BRASERIE
- ALICE
- FRENCH REVOLUTION
- RUE DU PAIN
- ANA PAN
Cea mai buna companie de catering
- FRATELLI
- PRIVILEG CATERING
- BUCATE PE ROATE
- ANA CATERING
- FLAVORS
Cel mai bun restaurant de hotel
- L’ATELIER DE SAMUEL LE TORRIELLEC – HOTEL EPOQUE RELAIS & CHATEAUX
- ATRA RESTAURANT – ATRA DOFTANA
- PRIVO – HOTEL PRIVO TARGU MURES
- BENIHANA – SHERATON BUCHAREST HOTEL
- JW STEAKHOUSE – JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL
Cel mai bun restaurant cu specific romanesc traditional
- CARU’ CU BERE
- CASA DOINA
- SERGIANA
- COLIBA HAIDUCILOR
- HANU’ LUI MANUC
Cel mai bun restaurant cu specific romanesc modern
- MAHALA RESTAURANT
- ZEXE ZAHANA
- CITY GRILL
- LACRIMI SI SFINTI
- LA CEAUN
Cel mai bun pub / bar
- BIUTIFUL BY THE LAKE
- NOMAD SKY BAR
- E3 BY ENTOURAGE
- ENERGIEA
- SHOTERIA
Cel mai bun club
- NUBA
- LOFT
- FRATELLI SOCIAL CLUB
- CONTROL
- INTERBELIC
Cel mai bun restaurant steakhouse / burger
- OSHO
- VIVO FUSION FOOD BAR
- MEATIC
- ARGENTINE STEAK & SUSHI
- VACAMUUU
Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul mediu
- CAJU BY JOSEPH HADAD
- HARD ROCK CAFE
- NOR – SKY CASUAL RESTAURANT
- TAVERNA SARBULUI
- FRATELLINI BISTRO
Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul premium
- THE ARTIST
- JOSEPH BY JOSEPH HADAD
- UANDERFUL
- CASA DI DAVID
- BARACCA
Cea mai buna locatie nou deschisa
- MAIZE FARM TO TABLE
- NICOLAI
- 5ENSI BY DONCAFE
- IVAN PESCAR & SCRUMBIA BAR
- CISMIGIU BISTRO LA ETAJ
Cel mai bun chef
- JOSEPH HADAD – JOSEPH BY JOSEPH HADAD
- PAUL OPPENKAMP – THE ARTIST
- SAMUEL LE TORRIELLEC – L’ATELIER DE SAMUEL LE TORRIELLEC – HOTEL EPOQUE RELAIS & CHATEAUX
- ADI HADEAN – MEATIC
- ALEX PETRICEAN – MAIZE FARM TO TABLE
Cel mai bun bartender
- VLAD STEFANESCU – FRATELLI
- SIMA VASILE – NOMAD SKYBAR
- COSTIN GACHE – INTERBELIC
- ION RAZVAN – FRATELLI
- OANA PARASCHIV – INTERBELIC
Cel mai bun pastry chef
- ANA CONSULEA – ZEXE BRASERIE
- SIMONA POPE – COFETARIA ALICE
- IRINA STANCESCU – PAIN PLAISIR
- CARMELA DRAGOMIR – COFETARIA DELICE
- RARES DINU – NUBA
Cel mai bun manager locatie
- MARIUS BABAN – HARD ROCK CAFE
- DOBRE PETRU – BIUTIFUL BY THE LAKE
- NICOLETA TILINCA – MAIZE FARM TO TABLE
- STEFAN ANICULAESEI – FRATELLI SOCIAL CLUB
- LUCIAN BADILA – DIALOGUE SOCIAL BAR
Cel mai bun waiter
- SILVIAN VECHIU – FRATELLI
- ANCA GHERGHINA – MAIZE FARM TO TABLE
- ADRIAN SERBAN – BIUTIFUL BY THE LAKE
- LAURENȚIU NICA – NUBA CAFE
- BOGDAN VELICU – NUBA
Cel mai bun somelier
- SERGIU NEDELEA
- VIRGIL MANESCU
- FILIP ZOTA
- ALEXANDRU DAN
- ADRIAN JIPA
Cel mai bun barista
- LAVINIA TOMA – ORIGO COFFEE SHOP
- VLAD STEFANESCU – FRATELLI
- MARIUS NICA – NARCOFFEE ROASTERS
- MIHAI PANFIL – ORIGO COFFEE SHOP
- PAUL UNGUREANU – BOB COFFEE LAB
Premiul publicului
VIRGIL MANESCU
STEFAN POPESCU
5 TO GO
KFC
ROBERT SLEVOACA
Premiul Horeca Insight
MARCELUS SUCIU – GRUPUL MARTY
Premiile partenerilor
Premiul special Tuborg: Vineri 15
Premiul special Unilever: Chef Vasile Nicolae
Premiul special Carlsberg: The Drunken Lords
Premiul special Guinness: The Harp
De 11 ani, publicatia Horeca Insight ii premiaza pe cei mai buni performeri din ospitalitate, recunoscand succesul lor si al afacerilor pe care le conduc. Castigatorii sunt nominalizati si votati chiar de colegii lor – furnizori si horecari, carora li se adauga un larg panel de clienti cu venituri peste medie, consumatori constanti de servicii Horeca in oras, la evenimente sau acasa.
Horeca Awards este cea mai veche gala de premiere a industriei Horeca din Romania, prima editie fiind organizata in 2008.
Cmentariile sunt închise