Georg Pucker este noul director de operatiuni al Athénée Palace Hilton
Athénée Palace Hilton are un nou Director de Operatiuni, in persoana lui Georg Pucker, care a ocupat, pana de curand, aceeasi functie in cadrul Hilton Köln. Pucker are o experienta de peste 15 ani in industria ospitalitatii, iar din pozitia de Manager de Operatiuni la Hilton Köln, unde a condus toate departamentele operationale, inclusiv zona de Food & Beverage, restaurantele hotelului, zona de banqueting, bucataria, receptia, relatiile cu clientii, housekeeping si departamentul tehnic, asigurandu-se de calitatea produselor si a serviciilor.
Inainte de a se alatura hotelului Hilton Köln, Pucker a petrecut trei ani la Hilton Dusseldorf, in calitate de Food & Beverage Service Manager. De asemenea, a detinut pozitii in Hilton Munich Park si in alte hoteluri din Frankfurt si Munchen.
„Sunt foarte mandru sa fac parte din acest hotel cu o mostenire istorica atat de bogata si sa ma alatur unei echipe fantastice de profesionisti locali si internationali. Athénée Palace Hilton Bucuresti si Hilton sunt cunoscute pentru calitate si pentru crearea de experiente deosebite pentru oaspeti si pentru membrii echipei, iar scopul meu si al echipelor pe care le voi conduce este de a ridica aceste servicii la un nivel si mai inalt. Bucurestiul este un oras foarte atractiv si prietenos, cu un mix generos de turism de afaceri si de agrement, unde intrevad oportunitati deosebite in a duce mai departe renumele hotelului atat pe piata internationala cat si pe cea locala”, a declarat Georg Pucker, referindu-se la noua sa pozitie in cadrul Athénée Palace Hilton.
La randul sau, Aykut Korkmaz, directorul general al Athénée Palace Hilton, a comentat noua numire astfel: „Suntem incantati sa ii uram bun venit lui Georg. Datorita experientei sale in gestionarea tuturor departamentelor operationale si a relatiilor cu clientii, este persoana potrivita pentru aceasta pozitie si suntem bucurosi sa-l avem in echipa noastra. Georg va fi responsabil cu supervizarea tuturor zonelor de operatiuni si va asigura mentinerea calitatii serviciilor in cadrul hotelului nostru.”
Cmentariile sunt închise