Hard Rock Cafe introduce in meniu trei retete speciale de burgeri, semnate de Chef Florin Dumitrescu
Hard Rock Cafe introduce in meniul sau trei retete speciale de burgeri gourmet, semnate de chef Florin Dumitrescu. Meniul concept va fi disponibil in restaurant timp de trei luni.
„Este vorba de un meniu cu trei retete speciale de burgeri, care imi poarta semnatura. Am vrut sa duc acest produs, care in ultimii ani a devenit atat de la indemana, intr-o zona gourmet. Combinatiile de ingrediente sunt surprinzatoare, astfel ca, atunci cand gusti din burgerii pe care i-am creat, ai parte de o explozie de gusturi si senzatii. E ca atunci cand asculti piesa rock favorita si ea reuseste sa declanseze in tine o multitudine de stari. Exact asta mi-am propus sa fac cu meniul Gourmet Burgers creat special pentru Hard Rock Cafe”, spune Florin Dumitrescu.
Asa se face ca in meniul creat de chef Dumitrescu se va regasi faimoasa sa placinta de berbecut, inspirata de Radu Anton Roman si care, de data aceasta, este reprodusa intr-un burger. „Reteta de placinta de berbecut, cu care mi-am suprins de-a lungul anilor prietenii si cunoscutii, si care a devenit un soi de signature dish, este acum adusa in forma de burger, exclusiv pentru Hard Rock Cafe. Notele subtile de scortisoara si nucsoara, imbracate in dulceata chiflei si temperate de branza cu mucegai, scot la iveala savoarea inconfundabila a carnii de berbecut”, a precizat acesta.
Una dintre celelalte retete este dedicata iubitorilor de fructe de mare. ce vor fi incantati de burgerul cu creveti usor picanti si acrisori, acompaniati perfect de avocado proaspat, in vreme ce fanii bucatariei frantuzesti vor savura burgerul cu carne de vita, invelit in sos parfumat de foie gras si trufe negre, care poate fi servit cu foie gras tras la tigaie.
Cmentariile sunt închise