Horeca Insight organizează prima conferință a anului: Horeca Next Level – Beverage Trends
Horeca Next Level – Beverage Trends se va desfășura în data de 21 martie 2019, la Intercontinental Hotel – Sala Ronda.
Conferința Beverage Trends, singurul eveniment dedicat exclusiv pieței băuturilor în industria ospitalității locale, deschide seria de evenimente Horeca Next Level din 2019. Evenimentul este dedicat dezbaterilor pe tema obiceiurilor și tendințelor de consum pe segmentul băuturilor alcoolice, non-alcoolice, calde și reci, discuțiile fiind structurate în patru paneluri: Piața cafelei, Piața berii, Vinul în Horeca și Băuturile spirtoase.
Manageri de restaurante, cluburi, baruri sau cafenele vor discuta împreună cu furnizorii despre evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre parteneriatele furnizor-locație, dar și despre preferințele consumatorilor.
Vorbitorii din această ediție a Horeca Next Level – Beverage Trends sunt antreprenori, manageri și profesioniști cu experiențe relevante pe diverse segmente de business din industria Horeca. Dintre aceștia, îi amintim pe Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill, Arnaud Dussaix, producătorul berii Sikaru, Ruslan Cojocaru, CEO/Founder rețeaua Tucano Coffee, Vlad Buda, partener Steam Coffee Shop, Radu Dumitrescu, proprietar Voila Bistro și Lovin’ Winebar & Bistro, Virgil Mănescu, somelier & maestru de ceremonii, Virgil Dumitrașcu, beer sommelier, Vasile Marian Sima, manager Nomad Skybar, Cătălin Costiniuc, sales manager Smurfit Kappa și Bogdan Nicolae, general manager Barmania.
În paralel cu panelurile de discuții, va avea loc o expoziție de băuturi alcoolice și nealcoolice, calde și reci, precum și soluții din acest domeniu prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.
Mai multe detalii despre speakeri, tematici și program, precum și despre modalitățile de înscriere puteți găsi aici.
Cmentariile sunt închise