Horeca Next Level – 21 mai 2015 Bucuresti
Food&Bar organizeaza pe data de 21 mai 2015, la Crystal Palace Ballrooms, o noua editie Horeca Next Level, un eveniment business-to-business, format din mai multe componente: dezbatere in plen, workshop-uri si spatiu expozitional.
Evenimentul debuteaza cu o sesiune de dezbatere in plen prin care ne propunem sa transmitem invitatilor – antreprenori horeca, furnizori de produse si solutii, alti specialisti din industrie -, mai mult know-how, mai multe cunostinte despre managementul si eficientizarea business-ului. Trendsetteri din Horeca isi vor prezenta cele mai noi concepte lansate in Romania, antreprenorii de succes vor aduce in prim plan modele de business si oportunitati ale anului 2015, Iar cei mai influenti furnizori specializati isi vor anunta inovatiile si solutiile menite sa vina in intampinarea nevoilor clientilor lor. Nu in ultimul rand, vom vorbi despre directiile de crestere ale pietei Horeca.
Acces la Horeca Next Level 2015
INREGISTRARE HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” (21 mai) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind urmatoarele date de contact: 0756 111280 / office@foodandbar.ro sau completati formularul de mai jos:
[contact-form-7 404 "Not Found"]INREGISTRARE FURNIZORI
Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level” (21 mai) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
Programul evenimentului
- 10.00 – 10.30 Primirea si inregistrarea participantilor
- 10.30 – 12.30 Sesiune in plen
- 12.30 – 14.00 Vizitare expozitii, networking
- 14.00 – 16.00 Workshop-uri
Trei workshop-uri cu tot atatea teme
Evenimentul va continua cu alte trei workshop-uri, organizate in parelel, avand ca teme: Gourmet Expertise, Shake & Stir si Sweet & Savory. Fiecare workshop va cuprinde demonstratii de live cooking, degustari, precum si insight-uri din Horeca sustinute de catre antreprenori, manageri, chefi cunoscuti, barmani s.a.
Speakeri confirmati
Pana la acest moment, au confirmat prezenta la eveniment mai multi vorbitori ce reprezinta business-uri de succes in Romania.
- Florin Scripcă, cunoscut ca și “Chef Foa”, lucreaza in domeniu de la vârstă de 18 ani, alegând să își urmeze pasiunea, dar și talentul. Astăzi, experiența și flerul său îl poziționează printre elita bucătarilor din București. După ani și ani de evenimente și schimburi de experiență în afară, Chef Foa face parte din echipa care a implementat un nou proiect de restaurant, axat pe „street food” si „live cooking”, adresat clientilor din cladirile de birouri. Prima locatie sub acest concept este Stradale, in Bucharest Business Park. Chef Foa va face parte din vorbitorii confirmati pentru sesiunea de dezbatere in plen.
- Radu Tanase, co-proprietar la Calif, conduce un business cu o evolutie spectaculoasa. In circa patru ani, Calif a reusit sa devina un brand de mare notorietate in Bucuresti, succesul acestuia fiind recunoscut de intreaga industrie Horeca si la finalul anului trecut, cand Calif a fost desemnat Cel mai bun Quick Service Restaurant din Romania de catre revista Food & Bar Magazine. La patru ani de la deschiderea primului restaurant Calif intr-un spatiu mic pe strada Selari din Centrul Vechi, care a necesitat o investitie de aproximativ 200.000 de euro, Calif a atins o cifra de afacere de circa 1.25 milioane de euro. La randul sau, Radu Tanase va completa lista vorbitorilor pentru sesiunea de dezbatere in plen.
- Tot in prima sesiune l-am invitat ca vorbitor si pe Vlad Dumitru, General Manager al Berariei H. Acesta detine 50% din actiunile acestui business, impreuna cu alti doi investitori. Lansata in septembrie 2014 cu o investitie de 3 milioane de euro, Beraria H este situata in parcul Herastrau din Bucuresti, fiind totodata cea mai mare berarie din sud-estul Europei. Initiativa antreprenoriala a lui Vlad Dumitru, Iulian Stanciu si Ioana Iancu atrage un numar de 4.000 de clienti in zilele de varf si este detinatoarea Premiului Food & Bar 2014 pentru cea mai buna locatie nou deschisa.
- Bogdan Nicolae, Barmania, este presedintele Asociatiei Barmanilor Profesionisti din Romania, acumuland o experienta de peste 10 ani in domeniul bartendingului atat in tara cat si in strainatate. Prin activitatea pe care o desfasoara, Bogdan isi propune sa contribuie la cresterea nivelului serviciilor pentru horeca si sa dezvolte ideea de profesionalism in spatele barului in Romania. Peste 1000 de barmani au fost initiati in tainele bartendingului de Bogdan in cele peste 150 de traininguri susţinute. Detine autorizatie pentru sustinerea de cursuri de formare profesionala in cadrul centrului de pregatire Barmania. Bogdan este invitat ca vorbitor in cadrul workshop-ului Shake & Stir.
- Vlad Hancu, un antreprenor de 33 ani este co-proprietar Shoteria, primul shotbar din Bucuresti. Deschis in aprilie 2015, acesta este un concept absolut nou atat pe plan local cat si national, oferind diverse combinații originale de shot-uri, atat pentru cei care doresc sa se “incalzeasca” inainte de a poposi intr-un club, cat si celor care vor sa consume ceva revigorant dupa o petrecere prelungita pana la orele diminetii. Invitatul nostru are experienta in horeca si din postura de partener la Calif. De asemenea, de peste 10 ani, familia acestuia este implicata in productia de vin, detinand Domeniile Boieru.
- Iosif Stefanescu, Executive Chef la Osho are o experienta in horeca de peste 20 de ani, lucrand atat pe vase de croaziera cat si in hoteluri de cinci stele din Romania. Timp de patru ani a lucrat pentru Radisson, unde a urcat pana la pozitia de souf chef, facand parte din echipa care a castigat titlul de „Hotelul anului”.
Dupa patru ani petrecuti la acest hotel s-a decis sa o ia pe cont propriu, acceptand ulterior provocarea lansata de proprietarul brandurilor OSHO si Oro Toro de a dezvolta impreuna doua concepte de succes pe piata romaneasca. Iosif Stefanescu va vorbi in panelul Gourmet Expertise Workshop despre diferentiere, inovatie, pozitionarea celor doua concepte – OSHO si Oro Toro. - Chef Cezar Munteanu este, la randul sau, un nume in gastronomia romaneasca, cu un palmares bogat, apreciat in lumea profesionala a artei culinare. In ultimii ani, Chef Cezar s-a remarcat pentru contributiile sale la dezvoltarea a numeroase manifestari gastronomice, dar si pentru activitatile sale complexe ce acopera domenii largi, de la consultanta de profil pana la proiecte de voluntariat ce sprijina categorii defavorizate. Chef Cezar se alatura invitatilor de la Gourmet Expertise Workshop.
- Daniela Sima, Director de Marketing la Selgros Cash&Carry Romania a raspuns invitatiei de a participa in calitate de speaker la conferinta “Horeca Next Level”, o dezbatere dedicata celor mai noi tendinte ale industriei. Alaturi de Chef Cezar Munteanu, Daniela Sima va prezenta cateva din cele mai importante trenduri cu privire la obiceiurile si comportamentul de cumparare al operatorilor horeca, asteptarile acestora in privinta sortimentatiei precum si solutiile oferite de companie in sprijinul acestora.
Daniela Sima a preluat incepand din 15 octombrie 2014 postul de Marketing Manager al companiei Selgros Cash & Carry, dupa mai mult de 14 ani petrecuti in companie pe pozitia de Food Manager.
Cmentariile sunt închise