Horeca Next Level – Dessert trends – 10 noiembrie 2016 Bucuresti
Un nou eveniment din seria Horeca Next Level – Dessert trends: “Prajiturile copilariei, savori occidentale si eclectism. Ce vrea consumatorul urban?”
Food & Bar, cea mai importanta resursa de know-how si informatii pentru industria Horeca, are placerea sa va invite la Horeca Next Level – Dessert trends: “Prajiturile copilariei, savori occidentale si eclectism. Ce vrea consumatorul urban?” , eveniment ce va avea loc pe data de 10 noiembrie 2016, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.
Horeca Next Level – Dessert trends: “Prajiturile copilariei, savori occidentale si eclectism. Ce vrea consumatorul urban?” va cuprinde o sesiune extraordinara de conferinte si discutii tematice despre cum a evoluat in ultimii ani segmentul cofetarii-patiserii-gelaterii, care sunt conceptele de succes si care sunt principalele directii de diferentiere, cum au evoluat obiceiurile de consum, cum se poate da plus valoare unui meniu cu un desert deosebit, precum si care sunt cele mai noi tendinte in acest segment, atat in materie de ingrediente folosite cat si la nivel de concept si strategie de business.
Program Horeca Next Level – Dessert trends
11:00 – 12.30 PANEL I: Cofetariile si gelateriile moderne.
Cum a evoluat segmentul cofetariilor si gelateriilor in ultimii ani. Locul cofetariei artizanale pe piata romaneasca. Educarea consumatorilor. Ingrediente la “moda”, cum si-ar putea optimiza furnizorii sortimentatia in functie de cerintele actuale.
Speakeri:
- Ana Consulea – Zexe Brasserie
- Teodora Nitu – Specialist Marketing&PR Ana Pan si ANA Baking Co
- George Pop – Director General French Revolution
- George Sotiroulis – Cioccogelateria Venchi
- Demonstratie culinara Callebaut: Mark Pauquet – Director „Chocolate Academy™” Istanbul Barry Callebaut, Consilier Tehnic EEMEA.
12.30 – 13.30 PAUZA DE MASA
13.30 – 15.00 PANEL II. Brutarie, patiserie sau bistro?
Un concept de succes in strainatate, brutaria-bistro cu specific frantuzesc incepe sa-si faca loc si pe piata romaneasca. Care sunt atuurile pe care mizeaza acest tip de locatii si care ar fi viitorul acestora pe piata romaneasca.
Speakeri:
- Remus Nica – A.R.C. Bakery
- Irina Stancescu – Asociat si Coordonator General, Pain Plaisir
- Thomas Rees – Chef brutar si patiser, Pain Plaisir
- Ionel Dumitru – Manager Le Grenier à Pain Nicolae Caramfil & Responsabil Productie
- Tombola organizata de Unilever Food Solutions
- Demonstratie culinara Unilever Food Solution: Chef Robert Voicu, Chef Remus Rusu.
15.00-16.30 PANEL III. Cele mai apreciate deserturi in restaurante.
Cum au evoluat obiceiurile de consum. Ce deserturi sunt in prezent la “moda” in restaurante. Cum poti da plus valoare meniului cu deserturi de senzatie.
Speakeri:
- Thomas Huit – Pastry Chef Sheraton Bucharest Hotel
- Nicolai Tand – La Cantine du Nicolai
- Johnny Susala – Rare Foods Services
- Mihai Irimia – Le Consul
Acces la Horeca Next Level – Dessert Trends
[hr style=”dashed”]
INREGISTRARE FURNIZORI
Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level Desert” (10 noiembrie) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
[hr style=”dashed”]
[hr style=”dashed”]
INREGISTRARE HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level Food” (10 noiembrie ) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularul de mai jos ( sau la email-u: oana.nicolescu@foodandbar.ro ) pana pe 8 noiembrie 2016.
[contact-form-7 404 "Not Found"][hr style=”dashed”]
[hr style=”dashed”]
Cmentariile sunt închise