Horeca Next Level – Food Trends | 28 mai 2019

Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție Horeca Next Level Food Trends.

În ediția din acest an a conferinței dedicate domeniului culinar vor fi abordate subiecte legate de exploatarea oportunităților de business emergente, strategia de dezvoltare și consolidare a afacerii, tendințele culinare, precum și strategiile afacerilor de succes.

Horeca Next Level Food Trends se va desfășura în 28 mai 2019, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.

Speakeri Horeca Next Level  – Food Trends

Program Horeca Next Level  – Food Trends

9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee

10.00 –11.30 Panel I. Reinventarea tradiției

Redescoperirea și interpretarea bucătăriei românești | Generația tinerilor chefi | Clasic sau modern? | Viziune și trenduri în gastronomie | Redefinerea noțiunii de restaurant

  • Adi Hădean – Chef Meatic
  • Alex Petriceanu – Head Chef & Owner Noua
  • Radu Ionescu – Founder & Head Chef Kaiamo
  • Alexandru Dumitru – Head Chef Bistro Ateneu
  • Petru Sorin Cucu – Head Chef & Owner Mahala
  • Radu Dumitrescu – Chef & Owner Voila Bistro / Lovin Wine Bar

11.30 –11.50 Coffee break

11.50 –13.10 Panel II. Dezvoltarea afacerii

Replicarea brandului & dezvoltarea multibrand | Strategie de francizare| Cost control, profitabilitate | Pastrarea standardelor si a calitatii | Finanțare | Zone cu potențial de business

  • Dragoș Petrescu – Owner grup City Grill
  • Radu Tănase – Managing Partner Calif / Condimental by Calif
  • Cristian Preotu – Owner grup Le Manoir
  • Paul Voicu – Managing Partner Francize.ro
  • Dana Radoveneanu – Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox
  • Andrei Trifan – Subway Business Development Agent

13.10 –13.50 Business lunch

13.50 –15.00 Panel III. Scena gastronomică românească

Tendinte in specificul meniului (international, romanesc, asiatic etc) | Generații în gastronomie | Maturizarea gusturilor| Furnizori și sezonalitate | Trenduri in design si amenajare

  • Joseph Hadad – Chef Joseph by Joseph Hadad / Caju
  • Ashlie Dias – Executive Chef Hotel Sheraton
  • Iosif Ștefanescu – Chef Osho
  • Ciprian Nicolescu – Chef
  • Samuel Le Torriellec – Chef L`Atelier Relais & Chateaux

Acces la Horeca Next Level  – Food Trends 2019

ÎNREGISTRARE FURNIZORI

Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (28 mai 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (28 mai 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 20 mai 2019.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Sunt de acord ca datele mele personale menționate mai sus să fie introduse în baza de date a companiei. DA

Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail DA telefonic DA sau prin sms DA pentru a fi invitat să particip la diferite evenimente organizate de companie.

Sunt de acord să primesc prin e-mail newsletter cu informații de interes profesional din partea companiei. DA

Captcha
captcha

Parteneri: