Horeca Next Level – Dessert trends: “Intre <aromele> copilariei si savorile occidentale”
Horeca Insight va invita la o noua editie a singurului eveniment dedicat exclusiv deserturilor: Horeca Next Level – Dessert trends: “Intre <aromele> copilariei si savorile occidentale”, ce va avea loc pe data de 25 octombrie 2017 la Ramada Parc.
Un trend ce se face simtit deja de ceva timp, aromele si gusturile din copilarie revin in actualitate si in segmentul deserturilor, “umar la umar” cu tendintele din strainatate, ce au in centru ingrediente si texturi exotice.
Vom afla care sunt cele mai noi directii adoptate de operatorii din segmentul cofetarii-patiserii-gelaterii, care sunt conceptele de succes, cum functioneaza conceptele de nisa, cine sunt si ce vor consumatorii, care sunt deserturile care se potrivesc meniului de restaurant, precum si care sunt cele mai noi tendinte atat in materie de ingrediente folosite si tehnica, cat si la nivel de concept si strategie de business.
Orientarea catre artizanal si ingrediente cat mai naturale este tot mai pregnanta si in segmental brutarii-patiserii. In ultima perioada, piata a inceput sa se diversifice, atat in ceea ce priveste formatele cat si sortimentatia de produse. Avem locatii care mixeaza oferta de produse de panificatie si de patiserie cu deserturile, avem locatii care imbina tartele si prajiturile cu gustari si oferte pentru mic dejun.
Desertul are un loc aparte in meniul unui restaurant. Multa vreme neglijat, desertul incepe usor, usor sa-si gaseasca locul meritat si in meniul restaurantelor. Vom incerca sa aflam cum se poate crea desertul potrivit meniului si cum poate desertul sa fie, si el, o “carte de vizita” a restaurantului.
Horeca Next Level – Dessert trends va avea loc pe data de 25 octombrie 2017 la Ramada Parc.