Horeca Next Level Desserts – Pastry & Coffee Trends 2025

11 martie 2025 – Hotel Caro, Bucuresti

Prima conferință din seria Horeca Next Level va fi dedicată explorării obiceiurilor și noutăților în segmentul deserturilor, patiseriei, brutăriei și consumului de cafea și invită profesioniștii interesați pe 11 martie la Hotel Caro. Evenimentul va reuni cofetari, patiseri, antreprenori și manageri de lanțuri de cafenele pentru a analiza evoluția și dinamica pieței, precum și relația dintre furnizori și locații sau obiceiurile de consum. În 2025, trendurile globale pun accent pe explorarea senzorială, combinații inedite de arome și texturi, dar și crearea unei conexiuni cu consumatorul prin deserturi tematice și produse care îmbină elemente neașteptate din culturi diferite.

Conferința va fi împărțită în trei paneluri tematice la care speakerii invitați își vor aduce contribuția cu informații relevante momentului și un spațiu expozițional pentru a găzdui interacțiunea brandurilor cu participanții la conferință.

Conferinta „Horeca Next Level Desserts – Pastry & Coffee Trends ” se va desfășura în data de 11 martie 2025, la Hotel Caro, Bucuresti.

PROGRAM  11 martie 2025

09:30 – 10:00 Inregistrarea participantilor si welcome coffee
10:00 – 11:15  Panel I.  Nuanțele cafelei viitorului
  • Cafea artizanală
  • Vara 2025: băuturi cu infuzii noi
  • Cafeaua ca expresie a confortului
  • Evoluția globală a consumului și percepțiile consumatorilor
11:15 – 11:45 Coffee break 
11:45 – 13:00 Panel II. Redefinirea desertului modern
  • Deserturi sănătoase, inspirate de „cultura micilor răsfățuri”
  • Texturi inedite: cruffles, mochi donuts, crookies
  • Fusion global: clasic cu arome orientale (matcha, miso, yuzu)
  • Deserturi tematice, memorabile, cu influențe culturale
13:00 – 13:45 Business lunch
13:45- 15:00 Panel III. Sănătate din bucate
  • Trendul brunchului în 2025
  • Pâinea pe care o iubim
  • Ciocolata și înghețata ca alimente funcționale
  • O porție perfectă de dulce

SPEAKERI CONFIRMATI

Partener strategic:

Parteneri: