În trend
- Ediția locală Lavazza Barista Challenge a scos în față cei mai buni barista din România
- Therme Group anunță achiziția Therme Erding, cea mai mare destinație de wellbeing
- Bacolux Hotels România sărbătorește 30 de ani de activitate
- Alin Vădean câștigă premiul pentru Sustenabilitate în cadrul finalei S.Pellegrino Young Chef Academy din regiunea Europei de Sud-Est
- Marinela Ardelean lansează primul volum trilingv dedicat promovării vinului românesc
- Ana Consulea dezvăluie secretele din spatele vitrinei Casa del Pan
- Nespresso își reafirmă angajamentul pentru sustenabilitate
- METRO, alături de HoReCa și la Food Service & Hospitality Expo 2024: Showuri culinare cu chefi renumiți, game de produse și servicii adaptate pentru a susține industria ospitalității zi de zi
- Liderii în industria ospitalității: Victor Grosu și Radu Vona vor susține cursul „Cum să deschizi un restaurant de succes”
Horeca Insight – lider de piata in organizarea de evenimente dedicate industriei ospitalitatii, gazduieste pentru al 4–lea an consecutiv, conferinta Food Trends.
Ne dorim ca seriile de conferinte ce abordeaza teme aferente fiecarui segment al Horeca sa aduca in atentia participantilor tendintele din domeniu la nivel international si modul in care acestea influenteaza piata locala. Ca in fiecare an, vom surprinde imaginea Horeca în Romania la inceputul anului 2020 prin filtrul experientei invitatilor nostri. Vom afla ce-si doresc romanii sa manance sau care este abordarea adecvata pentru a crea experiente memorabile in restaurantele de la noi dar si ce determina usurinta de a trece de la chef la owner de restaurant.
Horeca Next Level Food Trends se va desfășura în 3 martie 2020, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.
Program Horeca Next Level – Food Trends
9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
PANEL 1 – 10:00 – 11:30 DEZVOLTAREA AFACERII
- Experientele lanturilor de restaurante vs. locatii concept
- Cat a crescut in cifre piata de restaurante in ultimul an atat la nivel de locatii concept cat si la nivel de lanturi de restaurante
- Zone din Bucuresti ce au crescut
COFFEE BREAK– 11:30 – 12:00
PANEL 2 – 12:00 – 13:15 CE TIP DE BUCATARIE PREFERA ROMANII
- Noua bucatarie romaneasca
- Asiatic
- Urban food
- Concept
BUSINESS LUNCH – 13:15 – 14:00
PANEL 3 – 14:00 – 15:15 OWNER SI CHEF. AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
- Cat de mult atrage numele unui chef clientii in locatie
- Cum se impaca managementul unui restaurant si timpul petrecut in bucatarie
- Cat de mult influenteaza prezenta in social media a chef-ului
Acces la Horeca Next Level – Food Trends 2020
ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (3 martie 2020) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (3 martie 2020) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 27 februarie 2020.