„Horeca Next Level – Food & Drinks”

10 mai 2022 – Grand Hotel Bucharest (InterContinental), Sala Ronda

Conferinta abordeaza o plaja larga de tematici privind tendintele de business si provocarile care apar in domeniul ospitalitatii. Discutiile ating subiecte legate de exploatarea oportunitatilor emergente, strategia de dezvoltare si consolidare a afacerii, obiceiurile si tendintele de consum pe segmentul culinar si al bauturilor prezente in meniu precum si strategiile afacerilor de succes.

Manageri de restaurante, cluburi, baruri discuta impreuna cu furnizorii despre evolutia pietei, despre cerere si oferta, despre parteneriatele furnizor-locatie, dar si despre preferintele consumatorilor.

Conferinta „HORECA NEXT LEVEL – Food&Drinks” se va desfășura în 10 mai 2022, la Grand Hotel Bucharest ( InterContinental ), sala Ronda.

PROGRAM 10 mai 2022

Inregistrarea participantilor si welcome coffee 09:30 – 10:00 
PANEL 1 Delivery – Moft sau Must?! – 10:00 – 11:30 
  • Livrare proprie sau asocierea cu un livrator?  
  • Valoarea bonului din delivery vs din locatie
  • Tehnologia – un must in locatie

SPEAKERI:

  • Catalin Gealapu, Head of Sales Tazz
  • Alfred Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza
  • Daniel Mischie, CEO City Grill
  • Calin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group
Coffee break – 11:30 – 12:00 
PANEL 2 Pretentii sau tendinte – 12:00 – 13:15 
  • Diversitatea restaurantelor concept, aparitia multor locatii nisate
  • Risipa alimentara si cum poti obtine reduceri fiscale pentru a diminua risipa alimentara
  • Obiceiuri noi de consum aparute dupa pandemie

SPEAKERI:

  • Victor Grosu, Fondator Grosu Art Studio
  • Nicolae Daschevici, Co-owner Naive
  • Chef Mihai Toader, Co-owner Soro lume
  • Gabriel Sescu – Președinte Banca pentru alimente
  • Marius Baban, General Manager Hard Rock Cafe
  • Mihai Carstea, General Manager Teamfresh
Business lunch 13:15 – 14:00
PANEL 3 Pairing Food and Drinks– 14:00- 15:15
  • Alegerea corecta a bauturilor in meniu poate creste nota medie finala.
  • Pairing meniu & vinuri
  • Pairing meniu & spirtoase
  • Vinul romanesc vs. vinurile de import. Tendinte de consum

SPEAKERI:

  • Sorin Bostinaru, Owner E3 by Entourage
  • Sergiu Nedelea, CEO Winetaste
  • Carmen Savu, Owner Parmafood
  • Costin Gache, Co-owner Interbelic / Linea
  • Alin Lazarescu, General Manager Via Viticola

Acces la conferința „FOOD&DRINKS”

ÎÎNREGISTRARE FURNIZORI

Prezența furnizorilor la conferința “Food&Drinks” (10 mai 2022) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Food&Drinks” (10 mai 2022) este gratuită, în limita locurilor disponibile.  Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 8 mai 2022.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Sunt de acord ca datele mele personale menționate mai sus să fie introduse în baza de date a companiei. DA

Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail DA telefonic DA sau prin sms DA pentru a fi invitat să particip la diferite evenimente organizate de companie.

Sunt de acord să primesc prin e-mail newsletter cu informații de interes profesional din partea companiei. DA

Captcha
captcha

Partener strategic:

Parteneri: