În trend
- WMF espresso NEXT
- La San Marco – Espressoare Profesionale, Fabricate in Italia
- Zilele Biz 2024 dau tonul în tendințele din mediul antreprenorial de 23 de ani
- O nouă conferință “Gastronomia cu bune, cu rele” a pus pe masă subiectul consumului de pește autohton
- Women in Transport & Tourism Association anunță recent alesul Consiliu Director la evenimentul oficial de lansare
- Echipa României câștigă Medalia de Bronz la Global Pastry Chef Challenge 2024
- 50 Best Bars 2024
- Semnal de alarmă din partea Federației Ospitalității: Creșterea costurilor va impacta semnificativ HoReCa
- Selfly Store – Solutie Smart Vending
- Alexandrion Group anunță numirea lui Jason Wischhoff în funcția de “Managing Director, Head of Franchise and Hospitality projects”
Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție Horeca Next Level Pastry & Dessert Trends.
Conferință dedicată profesioniștilor ce activează în domeniul cofetărie-patiserie. În cadrul evenimentului se va discuta despre dezvoltarea pe care acest segment de business a cunoscut-o în ultimii ani, despre provocările antreprenorilor, despre noutățile propuse de furnizori, dar și despre preferințele în schimbare ale clienților.
Horeca Next Level Pastry & Dessert Trends se va desfășura în 19 aprilie 2019, la InterContinental Hotel – Ronda Ballroom.
Speakeri
Program Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends 2019
10.00 –10.30 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
10.30 –11.45 Panel I. Dulciurile viitorului
Obiceiuri de consum / Ingrediente, texturi și design în trend / Inspirație și inovație: reinventarea tradiției / Cofetarie tradițională vs. Concept contemporană
- Ana Consulea – Pastry Chef Zexe Braserie
- Ciprian Zobuian – Pastry Chef & Owner
- Simona Pope – Chef & Decorator la Cofetaria Alice
- Baptiste Servais – Pastry Chef Therme Bucuresti
- Irina Urescu – Sweet Master Tucano Coffee Global
11.45 –12.00 Coffee break
12.00 –13.15 Panel II. Brutărie și patiserie
Pâinea reinventată: cu maia, integrală, bio / Patiseria noului val: de la dobrogene, la croissant Fenomenul simigeriilor/ Tendințele de consum
- Remus Nica – Proprietar Arc Bakery
- Camelia Toma – Brand Manager Ana Pan
- Mihaela Irimia – Proprietar Bread & Spices
- Iuliana Orascu – Proprietar Artizanii by Demetra Organic Bakery
13:15 – 14:00 – Business lunch & networking
14:00 – 15:00 – Panel III. Desertul de eveniment și desertul de restaurant
Tendințe și idei noi / Profitabilitate / Importanța desertului în meniu / Producție proprie vs. furnizori specializați
- Nicolae Lică – Executive Chef JW Marriott Bucharest Grand Hotel
- Samuel le Torriellec – Executive Chef L’Atelier – Relais & Chateaux
- Anca Mitu – Proprietar Privileg Catering
- Thomas Huit – Pastry Chef Loft
Acces la Horeca Next Level – Pastry & Dessert Trends 2019
ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (19 aprilie 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (19 aprilie 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 15 aprilie 2019.