Horeca Next Level – Beverage Trends 21 martie 2019

Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a singurului eveniment dedicat exclusiv pieței băuturilor.

Eveniment dedicat dezbaterilor pe tema obiceiurilor și tendințelor de consum pe segmentul băuturilor alcoolice, non-alcoolice, calde și reci. Manageri de restaurante, cluburi, baruri sau cafenele discută împreună cu furnizorii despre evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre parteneriatele furnizor-locație, dar și despre preferințele consumatorilor.

În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri și topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.

Horeca Next Level – Beverage Trends se va desfășura în 21 martie 2019, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.

Program Horeca Next Level  – Beverage Trends 2019

9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee

10.00 –11.00 Panel I. Cafea și băuturi pe bază de cafea.

Tematici: Statistici și tendințe de consum / Diferențiere, atragerea și fidelizarea clienților / Dezvoltarea business-ului

Speakeri:

  • Alexandru Niculae – partener Bob Coffee Lab *
  • Vlad Buda – partener Steam Coffee Shop
  • Rodica Patache – manager dezvoltare Tucano Coffee
  • Marian Alexe – partener rețea The Coffee Shop

11.00 –11.20 Coffee break

11.20 –12.20 Panel II. Vinul în Horeca

Concordanța între meniurile de vin și cel culinar / Vinul românesc vs. vinul de import / Tendințe și obiceiuri de consum

  • Radu Dumitrescu – Voila Bistro / Lovin Wine Bar
  • Virgil Mănescu – sommelier
  • Cătălin Costiniuc – sales manager Eastern Europe Smurfit Kappa
  • Marina Samoilă – event manager la Cramele Recaș
  • Daniel Bichir – manager Le Sommelier (Brașov), vicepreședinte OSR 2011

12.20 –12.40 Coffee break

12.40 –13.40 – Panel III. Piața berii

Previziuni și estimări pentru vara 2019 / Diversificarea ofertei / Berile speciale și noile ocazii de consum

  • Arnaud Dussaix – partener SC Ninkasi, producătorul berii Sikaru
  • Daniel Mischie – CEO Grupul City Grill
  • Valentin Vernea – proprietar Curtea Berarilor
  • Virgil Dumitrașcu – Beer sommelier

13.40 –14.30 Business lunch

14.30 –15.30 Panel IV. Băuturi spirtoase

Meniul de bar în 2019 / Băuturile verii / Noi obiceiuri de consum

  • Bogdan Niculae – partener Barmania
  • Vasile Marian Sima – manager Nomad Skybar
  • Daniel Bran – manager Distileriile Bran
  • Ion Biriș – acționar Loft

* sub rezerva confirmării

Speakeri – Beverage Trends 2019

Acces la Horeca Next Level  – Beverage Trends 2019

ÎNREGISTRARE FURNIZORI

Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 15 martie 2019.

Numele (obligatoriu)

Companie / Locatie (obligatoriu)

Functie (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Sunt de acord ca datele mele personale menționate mai sus să fie introduse în baza de date a companiei. DA

Sunt de acord să fiu contactat prin e-mail DA telefonic DA sau prin sms DA pentru a fi invitat să particip la diferite evenimente organizate de companie.

Sunt de acord să primesc prin e-mail newsletter cu informații de interes profesional din partea companiei. DA

Captcha
captcha