În trend
- WMF espresso NEXT
- La San Marco – Espressoare Profesionale, Fabricate in Italia
- Zilele Biz 2024 dau tonul în tendințele din mediul antreprenorial de 23 de ani
- O nouă conferință “Gastronomia cu bune, cu rele” a pus pe masă subiectul consumului de pește autohton
- Women in Transport & Tourism Association anunță recent alesul Consiliu Director la evenimentul oficial de lansare
- Echipa României câștigă Medalia de Bronz la Global Pastry Chef Challenge 2024
- 50 Best Bars 2024
- Semnal de alarmă din partea Federației Ospitalității: Creșterea costurilor va impacta semnificativ HoReCa
- Selfly Store – Solutie Smart Vending
- Alexandrion Group anunță numirea lui Jason Wischhoff în funcția de “Managing Director, Head of Franchise and Hospitality projects”
Horeca Insight, cea mai vastă platformă de comunicare B2B pentru industria Horeca, are plăcerea să vă invite la o nouă ediție a singurului eveniment dedicat exclusiv pieței băuturilor.
Eveniment dedicat dezbaterilor pe tema obiceiurilor și tendințelor de consum pe segmentul băuturilor alcoolice, non-alcoolice, calde și reci. Manageri de restaurante, cluburi, baruri sau cafenele discută împreună cu furnizorii despre evoluția pieței, despre cerere și ofertă, despre parteneriatele furnizor-locație, dar și despre preferințele consumatorilor.
În paralel, va avea loc o expoziție de băuturi (spirtoase, bere, vin, cafea, premixuri și topping-uri pentru cocktail-uri), prezentate de producători, importatori și distribuitori importanți din piață.
Horeca Next Level – Beverage Trends se va desfășura în 21 martie 2019, la Intercontinental Hotel – Ronda Ballroom.
Program Horeca Next Level – Beverage Trends 2019
9.30 –10.00 – Înregistrarea participanților și welcome coffee
10.00 –11.00 Panel I. Cafea și băuturi pe bază de cafea.
Tematici: Statistici și tendințe de consum / Diferențiere, atragerea și fidelizarea clienților / Dezvoltarea business-ului
Speakeri:
- Alexandru Niculae – partener Bob Coffee Lab *
- Vlad Buda – partener Steam Coffee Shop
- Rodica Patache – manager dezvoltare Tucano Coffee
- Marian Alexe – partener rețea The Coffee Shop
11.00 –11.20 Coffee break
11.20 –12.20 Panel II. Vinul în Horeca
Concordanța între meniurile de vin și cel culinar / Vinul românesc vs. vinul de import / Tendințe și obiceiuri de consum
- Radu Dumitrescu – Voila Bistro / Lovin Wine Bar
- Virgil Mănescu – sommelier
- Cătălin Costiniuc – sales manager Eastern Europe Smurfit Kappa
- Marina Samoilă – event manager la Cramele Recaș
- Daniel Bichir – manager Le Sommelier (Brașov), vicepreședinte OSR 2011
12.20 –12.40 Coffee break
12.40 –13.40 – Panel III. Piața berii
Previziuni și estimări pentru vara 2019 / Diversificarea ofertei / Berile speciale și noile ocazii de consum
- Arnaud Dussaix – partener SC Ninkasi, producătorul berii Sikaru
- Daniel Mischie – CEO Grupul City Grill
- Valentin Vernea – proprietar Curtea Berarilor
- Virgil Dumitrașcu – Beer sommelier
13.40 –14.30 Business lunch
14.30 –15.30 Panel IV. Băuturi spirtoase
Meniul de bar în 2019 / Băuturile verii / Noi obiceiuri de consum
- Bogdan Niculae – partener Barmania
- Vasile Marian Sima – manager Nomad Skybar
- Daniel Bran – manager Distileriile Bran
- Ion Biriș – acționar Loft
* sub rezerva confirmării
Speakeri – Beverage Trends 2019
Acces la Horeca Next Level – Beverage Trends 2019
ÎNREGISTRARE FURNIZORI
Prezența furnizorilor la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) se face pe bază de bilet. DESCARCĂ FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.
ÎNREGISTRARE OPERATORI HORECA – GRATUIT
Participarea reprezentanților locațiilor Horeca la conferința “Horeca Next Level” (21 martie 2019) este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înregistrați-vă folosind formularul de mai jos (sau la email-ul: office@horecainsight.ro) până pe 15 martie 2019.