Hotel Epoque vizeaza o crestere de 7% a veniturilor in 2017
Hotel Epoque a inregistrat o cifra de afaceri de 2,4 milioane euro in 2016 si o crestere de 7% fata de anul precedent, performanta datorata cresterii cu peste 33% a vanzarilor rezultate din MICE si cu 20% a restaurantului à la carte.Pentru anul 2017, Epoque estimeaza venituri de 2,6 milioane de euro si o dezvoltare de 14% a segmentului F&B.
Hotel Epoque se adreseaza calatorilor cu profil FIT (free independent travelers) a caror prima optiune o reprezinta proprietatile de tip boutique. Calatori internationali in proportie de 85%, oaspetii Epoque provindin Europa, Asia si America, in special din tari precum: SUA, UK, Israel, Franta sau Germania.
In 2017, Epoque asteapta o crestere de 7% a veniturilor fata de anul trecut, mizand pe o performanta constanta a segmentului de cazare si estimand o crestere de 30% a restaurantului de fine dining L’Atelier, precum si o crestere suplimentara de 5% a veniturilor rezultate din organizarea de evenimente.
“2017 este anul dedicat in mod aproape exclusiv potentarii serviciilor premium si accentuarii experientei boutique. Epoque isi mentine statutul de lider pe segmentul de lux, iar noi ne concentram pe valorile care au consacrat brandul: atenta personalizare a serviciilor pentru fiecare oaspete in parte si crearea unei experiente de calatorie complete. Am inceput anul cu lucrari minutioase de renovare si innoire a mobilierului si interioarelor, proces care continua in luna martie cu renovarea completa si elemente de re-design a etajului VIP. Pentru restul anului, estimarile noastre includ o crestere suplimentara a segmentului MICE, care aavut un an extraordinar in 2016, dar prevad si o evolutie spectaculoasa a restaurantului L’Atelier”, a declarat Diana Popescu, Owner&CEO Epoque Hotel si L’Atelier-l’Art culinaire.
Cmentariile sunt închise