Lantul de restaurante “Spartan” se extinde in Capitala

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a deschis recent o noua unitate in Mega Mall Bucuresti, a 24-a la nivel national. Investitia in noul restaurant este de 70.000 de euro, iar pentru primul an de functionare se estimeaza vanzari de circa 600.000 de euro. “Credem ca la baza volumului mare de vanzari pe care l-am anticipat, si care se si confirma pana acum, sta franciza Spartan, un concept de foarte buna calitate care si-a confirmat deja succesul atat in Bucuresti, cat si in alte mari orase din tara. Mega Mall, chiar daca este un mall nou, are un trafic bun si in continua crestere, iar noi oferim produse de calitate la un pret corect si promotii periodice, lucru apreciat de clientii acestui tip de restaurante. Extinderea noastra in Bucuresti, in aceasta a doua locatie, s-a bazat pe succesul restaurantului Spartan din Sun Plaza Shopping Center, primul deschis in Bucuresti si inaugurat in mai 2014. Restaurantul a inregistrat in iunie 2016 o crestere a cifrei de vanzari de peste 40%, fata de aceeasi luna a anului trecut, rezultat excelent datorat traficului foarte mare generat de chiriasii importanti si foarte bine alesi din acest centru comercial. Succesul din Sun Plaza a constituit rampa de lansare a extinderii din Bucuresti”, a declarat Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, care a preluat franciza Spartan pentru Mega Mall Bucuresti.

In prezent, in Spartan Mega Mall se inregistreaza un trafic de aproximativ 10.000 de clienti pe luna, cifra obtinuta din numarul de bonuri eliberate la casa, dar majoritatea clientilor nu cumpara doar pentru ei, astfel ca cifra totala a clientilor serviti se situeaza la circa 15.000.

Planul de dezvoltare a retelei Spartan pentru Bucuresti include deschiderea a inca trei noi restaurante pentru anul in curs si inaugurarea a inca doua in 2017. Acestea se vor adauga celor din Sun Plaza si Mega Mall, si vor fi deschise atat de Spartan Food Restaurante, compania detinuta de Constantin Puiu, cat si de alti francizati.

“Spartan este o retea de restaurante care a plecat de la un concept de inspiratie greceasca pe care l-a individualizat intr-un mod original. In momentul de fata cele cinci sosuri servite in restaurantele Spartan sunt marca inregistrata. Retetele folosite sunt pe baza de carne fragezita in iaurt, care nu contine aditivi, iar lipia sau pyta, cum apare in meniu, este pregatita in fata clientului. Toate produsele din carne sunt in prealabil supuse analizelor”, spun reprezentantii lantului.

Spartan face parte din grupul de francize Strong MND, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 de Stefan Mandachi si numara 24 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 13 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 15 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva.

Carmen.ionescu@modernbuyer.ro

 

Cmentariile sunt închise