Lantul „La Mama” sarbatoreste cei 19 ani de existenta printr-un concurs si o petrecere aniversara cu tematica
Lantul de restaurante cu specific romanesc La Mama se pregateste sa sarbatoreasca cei 19 ani de existenta pe piata, petrecerea aniversara urmand sa aiba loc pe data de 27 februarie 2018 incepand cu ora 19:00, la restaurantul La Mama – Ateneu (str. Episcopiei nr. 9). Tematica de anul acesta este BLUE PARTY, iar in cadrul petrecerii va fi lansata bratara aniversara La Mama, de culoare albastra, parte a campaniei dedicate Centenarului Marii Uniri. Atfel, invitatii care se vor alatura petrecerii purtand la mana bratara rosie si bratara galbena, vor primi cadou bratara albastra. Mai multe detalii despre campania dedicata Centenarului Marii Uniri puteti gasi AICI.
De asemenea, cu ocazia aniversarii, La Mama organizeaza si un concurs destinat consumatorilor, „19 ani La Mama”, prin care se vor acorda 19 premii pentru 19 clienti fideli, prin intermediul blogurilor si site-urilor selectate.
Premiul consta in o invitatie de 2 persoane pentru castigatorul concursului la Evenimentul privat de aniversare 19 ani La Mama – “Blue Party” – din data de 27 februarie 2017, ora 19.00, La Mama Ateneu.
Concursul
Cine vrea sa fie prezent la petrecerea aniversara, castigand prin intermediul Horeca Insight o invitatie valabila pentru 2 persoane, se poate inscrie in concurs lasandu-ne un comentariu prin care sa ne spuna in ceteva cuvinte parerea sa despre restaurantele La Mama si care este felul de mancare preferat din meniul La Mama. Castigatorul concursului va fi desemnat pe data de participa alaturi de blogger/proprietarul site-ului la evenimentul de aniversare La Mama. Concursul se desfasoara intre 19 si 25 februarie 2017, iar pe 26 februarie va fi anuntat castigatorul.
Primul restaurant La Mama a fost deschis in 1999 in Bucuresti, la intersectia bulevardelor Barbu Vacarescu si Stefan cel Mare. In prezent, sub brandul La Mama functioneaza sase restaurante, toate in Capitala.
“In cei 19 ani am inaugurat zece restaurante si trei cafenele, oferind oferit locuri de munca pentru mii de oameni si ospatand milioane de clienti infometati si insetati. La Mama” inseamna astazi o bucatarie cu gustul celei “de acasa”, o bucatarie romaneasca si internationala, dar una citadina, urbana, reinterpretata. Vorbim, practic, despre versatilitate in bucatarie: recunoasterea si pretuirea preparatelor cu traditie dar si o deschidere catre tot ceea ce este nou. Preparatele clasice sunt adevarate surse de inspiratie pentru bucataria moderna, citadina, atat cea romaneasca, cat si cea internationala, de unde restaurantele La Mama au “imprumutat” preparate celebre: escalop sau burge”, a declarat Catalin Mahu, proprietar La Mama.
Concursul
Cine vrea sa fie prezent la petrecerea aniversara, castigand prin intermediul Horeca Insight o invitatie valabila pentru 2 persoane, se poate inscrie in concurs lasandu-ne un comentariu prin care sa ne spuna in ceteva cuvinte parerea sa despre restaurantele La Mama si care este felul de mancare preferat din meniul La Mama. Concursul se desfasoara intre 19 si 25 februarie 2017, iar pe 26 februarie va fi anuntat castigatorul.
La mama este unul dintre cele mai bune restaurante cu specific românesc iar preparatul preferat din meniu este papanasul.
Prima data am fost La Mama ,cand am avut invitati din Marea Britanie si am vrut sa- i servesc cu produse traditionale romanesti:ciorba de perisoare sarmale cu mamaliguta si papanasi.Au fost foarte incantati. Cu toții știm restaurantele La Mama și ne-am desfătat culinar în cel puțin unul din ele de-a lungul anilor. Eu am rămas cu nostalgia pentru faimoasele clătite cu pui și ciuperci și papanașii cu smântână și dulceața.Ce imi place la acest lanț de restaurante este că se reinventează mereu, aducând noi preparate în meniu și, mai nou, prin îmbrăcarea de noi haine. Clienţii regăsesc acum în meniurile restaurantelor, midii proaspete din Marea Neagra (în sezon) alături de varză cu ciolan sau deja celebrii papanași sau clătitele cu dulceaţă. Continui sa merg La Mama pentru bucataria romaneasca ,reinterpretata Vorbim, practic, despre versatilitate în bucătărie: recunoașterea și preţuirea preparatelor cu tradiţie dar și o deschidere catre tot ceea ce este nou.
Mananc „la mama” de cand m am mutat in bucuresti. Din facultate.aveam un restaurant chiar langa mine,langa caminul in care am stat.si de fiecare data cand ramaneam fara mancare trimisa de acasa ma duceam „la mama” iar mancarea chiar era ca la mama acasa. Mancam foarte des ciorba radauteana .era fabuloasa.si acum merg de fiecare data can vreau sa mananc ceva bun.