Lantul Spartan deschide a 36-a unitate si pregateste noi locatii in Capitala si vestul tarii
Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a inaugurat in Alba Iulia cea de-a 36-a unitate, o investitie de circa 130.000 de euro. Restaurantul functioneaza in sistem de franciza, iar vanzarile din primele cinci zile se situeaza la aproximativ 80.000 lei (17.500 euro). Noua unitate ocupa o suprafata de 125 mp in zona de food court a Alba Mall, si are 16 angajati.
“Pentru noi este extrem de important ca am deschis primul restaurant Spartan din Alba Iulia, in anul in care se implinesc 100 de ani de la Marea Unire. Intrarea Spartan, o marca 100% romaneasca, pe piata din Alba Iulia in anul centenarului, are o incarcatura simbolica: suntem o marca autohtona care promoveaza valorile romanesti, toata carnea pe care o folosim provine din Romania, iar retetele cu specific grecesc au fost reinterpretate pentru a se potrivi pietei locale. Alba Iulia este un oras cu o foarte mare valoare istorica, culturala si unul dintre punctele de atractie turistica ale tarii, asa ca nu putem decat sa ne bucuram ca am ajuns si aici, in inima Romaniei! Extinderea in Sibiu, programata pentru anul acesta, va marca prezenta Spartan in majoritatea marilor orase ale Romaniei”, a declarat Stefan Mandachi, CEO Strong MND, compania detinatoare a francizei Spartan.
“Ne-am pregatit timp de patru luni pentru o deschidere de succes si cred ca am reusit acest lucru. Personalul nostru a urmat un stagiu intensiv de pregatire in cadrul Spartan Training School, infiintata la Suceava, iar la inaugurare am fost sustinuti de o echipa a francizorului. Am avut un numar foarte mare de clienti, iar primirea de care am avut parte ma face increzator ca vom deveni in scurt timp lideri in Alba Iulia si in zonele invecinate, pe nisa de produse rotisate. Am fost extrem de bucurosi sa constatam ca multi dintre locuitorii din Alba Iulia cu care am discutat, asteptau demult deschiderea unui restaurant Spartan si in orasul lor. Unii dintre ei mergeau 100 km pana in Deva, ca sa manance la Spartan”, a adaugat Ciprian Nicolas, Director General al S.C. LUKFOOD TEAM S.R.L., compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan. Ciprian Nicolas este licentiat in Finante si Contabilitate, si are o experienta de 17 ani in industria alimentara. In prezent detine trei magazine alimentare si un restaurant Broaster Chicken, in sistem de franciza, in Alba Iulia.
Reprezentantii Spartan spun ca pentru 2018 sunt planificate noi deschideri in zona de Vest a tarii, in orase ca Sibiu, Bistrita, Timisoara sau Cluj-Napoca, dar si in Bucuresti. In afara extinderii la nivel national, fondatorul Spartan are in plan si reluarea demersurilor pentru deschiderea primului restaurant din afara tarii.
Cmentariile sunt închise