Le Oac Oac Bistro, un nou concept marca Taverna Racilor
Paul Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, va deschide pe 27 februarie a.c. un nou concept, Le Oac Oac Bistro. Situat pe Bulvardul Libertatii, nr. 20, Le Oac Oac Bistro by Taverna Racilor va propune, asa cum sugereaza si numele, un meniu ce are la baza celebrul „pui de balta”.
„Desi aveam aceasta idee in minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice cresterii broscutelor, dar mai ales pentru a intelege ca simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mancare, dar si dorința de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut sa deschid usile unui loc in care oamenii sa se bucure de micile placeri ale vietii: o cafea in cautarea inspiratiei, o conversatie placuta, o masa buna si, bineințeles, deliciosul pui de balta crescut in propria ferma”, a declarat Paul Nicolau.
(Sursa foto: Facebook.com/leoacoac)
Autor: Carmen.ionescu@modernbuyer.ro
Una peste alta 2-3 stele. Chiar daca unele produse sunt grozave sunt multe lucruri care lasa de dorit. Exemple: am ajuns acolo iar masa la care facusem rezervare ne astepta murdara (a trebuit sa solicitam sa fie stearsa) / abia a fost loc pe masa sa fie aduse produsele / au fost 2 comenzi care au implicat pui de balta iar ingredientul principal (puiul) a fost nefacut aproape crud / paiele la bauturi sunt aduse in mana fara nici un fel de protectie asta dupa ce in prealabil „mana aia” se sprijina de toate balustradele si bar, scaune etc. Dupa toate acestea fiti pregatiti sa lasati cel putin 50 de lei de persoana doar pt o bautura si un fel de mancare. Una peste alta nu recomand!