McDonald’s isi extinde meniul de salate à la chef cu inca o reteta semnata Chef Nicolai Tand
Lantul de restaurante McDonald’s si-a extins meniul de salate din colectia à la chef cu inca o reteta creata de Chef Nicolai Tand: un mix surprinzator si un ingredient-vedeta, Somon Fumé.
„Ma bucur sa duc mai departe acest proiect, inceput alaturi de McDonald’s in urma cu trei ani. Si anul acesta am avut ocazia de a aduce in premiera ingrediente precum somon afumat, fenicul si, de asemenea, sa regandesc felul in care este pregatit sosul pentru salata. Ingredientele proaspete si aromate, combinate cu dressingul special din iaurt si ulei de masline preparat in bucatariile McDonald’s la fiecare comanda, reprezinta alegerea perfecta intr-o zi de vara calduroasa. Acestui mix revigorant i-am adaugat, desigur, un strop din ingredientul meu secret – dragostea pentru gatit”, a declarat Chef Nicolai Tand
Somon Fumé este o combinatie de somon afumat alaturi de un strop de lamaie, mix aromat de fenicul si marar, toate stropite cu un dressing proaspat pregatit in restaurant din iaurt si ulei de masline. Reteta lui Nicolai este completata de rosii cherry, castraveti proaspat feliati, rondele de ceapa rosie, crutoane si un mix de salata ales special pentru aceasta editie.
Noua salata a la Chef este disponibila in cele 67 de restaurante McDonald’s din intreaga tara, in editie limitata, pana pe 30 septembrie 2016.
Cmentariile sunt închise