Hard Rock Cafe lanseaza meniul inspirat din bucataria traditionala mexicana, ce cuprinde o serie de produse reunite sub numele „Taste of Mexico”. Meniul va fi disponibil doar pentru o luna in restaurantele Hard Rock Cafe din toata lumea, inclusiv la Bucuresti. Taste of Mexico ofera o varietate de preparate culinare si de cocktailuri, incluzand diverse tipuri de taco, quesadilla si optiuni vegetariene, toate imbogatite cu arome mexicane.
“Cei care trec pragul restaurantelor Hard Rock Cafe se asteapta sa gaseasca arome incitante si alegeri culinare deosebite, acesta fiind motivul pentru care ne-am indreptat atentia catre bucataria mexicana, care este plina de savoare. Noile produse din meniu reflecta preocuparea noastra pentru a satisface gusturile mereu in schimbare ale clientilor nostri si pentru a le oferi acestora o experienta culinara autentica, pe care nu o pot gasi in niciun alt loc”, a declarat Antonio Bautista, Senior Vicepresident of Franchise Cafe Development & Operations la Hard Rock International.
Meniul Taste of Mexico va include preparate indraznete precum: Ceviche de creveti in stil Yucatán – creveti asezonati cu lamaie verde, portocala, avocado proaspat, castravete, coriandru, tomatillo, ardei iute habanero si serrano, serviti alaturi de chipsuri de porumb; Creveti crocanti cu sos picant Aji Amarillo – creveti rumeni aurii, inveliti in pesmet Panko, presarati cu branza proaspata, nuci picante, coriandru, ceapa verde, branza Feta si sos picant Aji Amarillo; Creveti cu tequilala tigaie – creveti picanti la gratar, marinati cu ardei chipotle si achiote, serviti in sos de rosii si ardei iute, amestecat cu tequila, coriandru si sos picant Aji Amarillo, insotiti de orez Mexican; Creveti la gratar cu salata mexicana de porumb – creveti marinati cu achiote, preparati la gratar, pe un pat de salata verde, fasole, pico de gallo, avocado proaspat, ardei jalapeno si porumb copt, asezonati cu bucatele de ardei iute galben si vinegreta de portocale si chili; Quesadilla cu pui – Fasii de pui marinat in sos chipotle, alaturi de ananas la gratar si branzeturi asortate; Tinga tacos cu pui afumat – tortilla de porumb cu fasii de pui marinat in sos chipotle, branza, avocado proaspat si sos de ardei iute galben, servite cu salsa de tomatillo si sos picant; Huaraches – Lipii din faina de porumb si fasole, cu topping de barbacoa, chorizo, pui southwest sau carnitas, servite cu cu avocado, branza, sos picant si smantana; Mexican street tacos – Trei mini-tacos cu tortilla de porumb, salata verde, pico de gallo, branza, sos picant, smantana si topping de carnitas, barbacoa, pui southwest sau creveti la gratar; Mexican corn fritters – Bulete rumenite din porumb, branza si ardei iute habanero, stropite cu salsa din tomatillo si sos de lamaie verde preparat in casa. (vegetarian); Taco vegetarian – Tortillla de porumb cu piure de cartofi dulci si ardeichipotle, quinoa, pico de gallo, branza si smantana, servit cu salsa de tomatillo.
Meniul mexican va fi completat de cocktailuri pe baza de tequila, inspirate de retete traditionale.
Cmentariile sunt închise