Meniul de iarna al restaurantului Roberto’s din hotelul Athénée Palace Hilton, sub „semnul” bucatariei italiene autentice
Jumatatea lunii noiembrie a reprezentat pentru restaurantul Roberto’s, al hotelului Athénée Palace Hilton Bucuresti, introducerea meniului de iarna, creat de Executive Chef Franz Conde, impreuna cu Chef Alex Chioaru din Roberto’s. „Colectia noastra de preparate de iarna este o intoarcere la eleganta clasica a bucatariei italiene autentice (Pura Cucina Italiana), prin feluri de mancare precum Spaghetti al cipolloto dupa reteta cuplului Aimo si Nadia din Milano, sau Pulpa de miel cu legume, o reteta din valea Itriei din Apulia. Cu toate acestea, prezentam si cateva inovatii delicioase: Chef de Cuisine Alex Chioaru a creat un Risotto cu crab urias de Alaska, perfect pentru a fi combinat cu un vin spumant intepator; iar pentru a ne indulci oaspetii, am creat o varianta pe cat de subtila, pe atat de exotica a desertului sicilian „casatta”, cu spuma de citrice Yuzu cu jeleu de nuca de cocos pe un biscuit cu fistic„, a declarat Executive Chef Franz Conde.
Pentru cei care prefera o cina mai traditionala, noul meniu din restaurantul Roberto’s include si feluri clasice de mancare precum Penne alla Norma, faimoasele paste din Catania, Il Galletto Lombardo servit cu spanac si sos de cimbru cu lamaie, supe cum ar fi Crema di ceci (supa crema de naut cu sunca guanciale) sau aperitive clasice precum Tartarul rosu de ton, Carpaccio Cipriani cu trufe sau delicioase specialitati de burrata si mozzarella de bivolita. De asemenea, Roberto’s pune la dispozitie si feluri de mancare speciale pentru oaspetii vegetarieni, precum supa Minestrone cu legume sau vinetele Parmigiana.
Cmentariile sunt închise