Restaurantul The Beef Club a inceput colaborarea Michele Mingozzi, Chef international ce a castigat o vasta experienta culinara in locatii cu Stele Michelin precum La Pergola in Roma, Schwarzwaldstube in Germania, La Frasca in Italia. Incepand cu acest sezon Executive Chef Michele Mingozzi va transpune pasiunea culinara si cunostintele acumulate de la bucatari consacrati in meniul the Beef Club.
“Filozofia ce sta la baza conceptului pe care il va implementa la the Beef Club este aceea ca, ingredientele proaspete de sezon vor fi combinate cu tehnici de gatire moderne, ceea ce va ajuta ca aroma naturala a acestora sa isi pastreze gustul original. Fiecare preparat din meniu va cuprinde 2-3 ingrediente care isi vor contopi savoarea prin astfel de tehnici. O parte dintre aceste preparate pot fi deja incercate de invitatii prezenti la evenimentele din seria Exclusive Dining Events, seri special organizate de the Beef Club ce au la baza meniuri tip degustare, pentru un numar restrans de persoane cu pasiuni si interese comune”, spun reprezentantii The Beef Club.
Implementarea noului meniu va avea loc la inceputul lunii martie.
Cmentariile sunt închise