Miss Pho „slow food viet cuisine”
Conceptul Miss Pho este un „slow food viet cuisine” lansat recent de grupul Kanpai–Japanos, care imbina talentul unui bucatar vietnamez si retetele traditionale pregatite cu multa rabdare si profesionalism.
Supele Pho sunt preparate atent cu pregatirea supei in oale speciale lasate la foc mai bine de 12 ore. Chef Huang T. este bucatarul-sef responsabil de acest proiect si provine dintr-o zona renumita in Vietnam pentru aceste retete si pentru celebreme „nem” , cunoscute la noi sub numele de „pachetele de primavara”.
Numele Miss Pho provine de la bunica lui Chef Huang T. care era cunoscuta in satul lui sub acest pseudonim! De la aceasta a invatat sa gateasca, devenind apoi un bucatar foarte apreciat atat in Vietnam cat si acum in Romania. Un alt preparat special este „Tit Kho” ,o mancare gatita din carne de porc suculenta cumuraturi, castraveti, coriandru, ardei iute, ceapa prajita, lime si orez
Cmentariile sunt închise